Koyu dışkı, yiyememe, halsizlik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kivun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kivun

iyikus.com Üyesi
Merhaba. Kuşum ishaldi. Bazıları sadece suydu. Hafif de bir halsizlik vardı. Elektrolit olmadığı için entrobac koydum suyuna. Sabaha ishal geçmiş ama şimdi de koyu yeşil dışkılar yapıyor. Yemlerini de yiyemiyor. Yediklerini kafasını sallayıp geri atıyor. Yumurta ve patates ezip vermeye çalıştım şırıngayla pek yemedi. Sorun fungal mi yoksa bakteriyel mi anlayamadım yanlış birşey yapmak da istemiyorum. İlaç kullanmalı mıyım? Ne kullanmalıyım? Ya da entrobac 2 gün üst üste versem sorun olur mu?

Üzüldüm doğrusu hocam. Facebook üzerinden ilaç ismini aratırsanız satan kişiler var. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ancak Ankara da yaşıyorsanız doğrudan alabileceğiniz adreslerde verebilirim. Bactrim alarak iyi yapmışsınız, oda olur. Ağızdan 1 damla verebiliyorsanız öncelikle öyle verin. Olmuyorsa suyuna 10 damla civarı eklemek yeterli olacaktır.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Konya'dayım. İnşallah bactrim ile hallolur da gerek kalmaz.

Merhaba. Dün bactrimin 3. Günüydü. Bize iyiye gidiyor gibi geldi. Kafesindeyken yine uyuyor ama artık ara sıra ötmeye başladı ve kafes dışındayken daha enerjik. Dışkı renginde çook hafif bi açılma var. Kamerada pek belli olmuyor. Ro 200 ready ve calci-lux kullanıyoruz. İkisini de 2 kez kullandık şimdiye kadar. Ama miktarlar konusunda emin değilim. Hassas tartı olmadığı için göz kararı koyuyorum, çok koymaktan da korkuyorum. Hâlâ bazen dışkıları arkasına yapışıyor. Kuyrukta düşme var gibi video atacağım. İştahı yerine geldi bu arada. Yemede sorun yok şuan çok şükür.
Bana iyileşiyor mu diye sorsalar yavaş gidiyor ama iyileşiyor derim yani.

Tekrardan merhaba. Kuşumun enerjisi yerine geldi, dışkıları da düzeldi. 5. gün bactrim kullandık ondan sonra kullanmadık. Dün yoğundu yazamadım. Pazartesi 5. gündü. Şuan gayet iyi. İshal de geçti. Desteklemek adına yapmam gereken herhangi bir şey var mı? İlgilenen herkese çok teşekkür ederim. Hayırlı Ramazanlar ayrıca :)

Geri