Koyu Yeşil dışkı ve Halsizlik

Birddirb

iyikus.com Üyesi
8314.webp8282.webp

İyi günler muhabbet kuşuda kabarıklık ve dışkısında problem fark ettim. Kuş tüy dönemineyenş giriyordu ama onun dışında bir rahatsızlığı var gibi, uyuklaması artmaya başladı ama bazen hali toparlanıyor, tam durumu ağırlaşmadan hareket etmek istiyorum, yulaf veriyorum yiyor, bir sefer kusma yaşadı, kuşu da zaten ayrı kafese aldım, dün hafif kabarıklık başlamıştı dikkatimi çeken ama bugün bir nebze daha arttığını hissettim, veterinere gitme şansım gerçekten çok zor onun dışında nasıl bir yol izlersek ben hazırım, yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler dilerim..

Eğer söylememişse yarom suşuğa 3 damla şeklinde katarak devam edin triflucan ise 5 damla.
Tamamdır teşekkürler, bu şekilde 3-4 gün devam edeceğim sanırım şuan için, sabah ağızdan mikostatin vermiştim akşam vakti kuşun kabarıklığı ve enerjisinde biraz düzelme farkettim acaba ilaçla bir bağı var mıdır?

Hayır birkaç saatte ilacın etkisiyle enerjisinin artması nerdeyse imkansız. Başka bir etkenle olmuştur.
İlacı 3 gün değil 7 gün kullanacaksınız. Hatta 8. Gün sadece triflucan kaymaya devam edip 15 gün tedavi edeceksiniz. Bt amin forte ve probiyotik de edinin.

Tamamdır teşekkürler, bu şekilde 3-4 gün devam edeceğim sanırım şuan için, sabah ağızdan mikostatin vermiştim akşam vakti kuşun kabarıklığı ve enerjisinde biraz düzelme farkettim acaba ilaçla bir bağı var mıdır?
E
Her gercekten yanıt almak istiyorsanız az su icdigini dusunuyosaniz günde ağızdan 2 damla şeklinde verebilirsiniz bytril veya hangiyse mikostatanibkoruma amaçlı kullanacaksini ağızdan dışarı atmadığı sürece 1 damla şeklinde kullanın trifulcanin farkı kana karismai 0.1 şeklinde insülin siringasiyla verebilirsiniz eğer veremem diyorsanız o zaman suya katın eğer yeterince su icmiyosa suda verirseniz dozaj yetersiz gelirse gereksiz yere bakteriyel veya mantar kaynikliysa direnç geliştirebilir yakinizdaki bir veterinere gidin en koyu durumuna daha inceler ona göre dozaj yapar illa uzmanlığı kuş olmasına gerek yok

Geri