Kuluçkadaki kuşun tüy dökmesi normal mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emreee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emreee

iyikus.com Üyesi
Merhabalar bugün dikkatimi çekti yuvalığın her tarafı tüy olmuş bu kadar dökmesi normal mi ve temizlesem kuş rahatsız olur mu ?

Merhaba daha fazla tüy dökümüne şahit oldum kulukca döneminde normal sayılabilir temizlemenize gerek yok yuvalık malzemesi okumadığınız için kendisi başının çaresine bakmış 😊 yavrular çıktıktan sonra temizleyebilirsiniz

Hocam merhaba bugün fark ettim dahada yolmuş tüyünü göğüsünde tüy kalmamış kıp kırmızı görünüyor ne yapmam lazım ?
Kulukca döneminde bu olay görünüyor ama strese dayalımi yapıyor öğrenmek lazım BT -amin Forte veya tollayamin Forte varsa elinizde mutlaka haftada iki defa veriniz hem stresi azaltır hemde tüylerin çıkmasında büyük yardımi dokunur

Kulukca döneminde bu olay görünüyor ama strese dayalımi yapıyor öğrenmek lazım BT -amin Forte veya tollayamin Forte varsa elinizde mutlaka haftada iki defa veriniz hem stresi azaltır hemde tüylerin çıkmasında büyük yardımi dokunur
Evde b vitaminim vardı ondan verdim hemen ama sizin söylediğinizide sipraiş verdim teşekkürler

Geri