Merhabalar bugün dikkatimi çekti yuvalığın her tarafı tüy olmuş bu kadar dökmesi normal mi ve temizlesem kuş rahatsız olur mu ?
Şöyle; talaş koymuştum hepsini attı yuvalıktanMerhaba daha fazla tüy dökümüne şahit oldum kulukca döneminde normal sayılabilir temizlemenize gerek yok yuvalık malzemesi okumadığınız için kendisi başının çaresine bakmış yavrular çıktıktan sonra temizleyebilirsiniz
Anladım şuan tüylerin durmasında hiç bir sakınca yok süreç sorunsuz ilerler umarımŞöyle; talaş koymuştum hepsini attı yuvalıktan
Anladım şuan tüylerin durmasında hiç bir sakınca yok süreç sorunsuz ilerler umarım
Kulukca döneminde bu olay görünüyor ama strese dayalımi yapıyor öğrenmek lazım BT -amin Forte veya tollayamin Forte varsa elinizde mutlaka haftada iki defa veriniz hem stresi azaltır hemde tüylerin çıkmasında büyük yardımi dokunurHocam merhaba bugün fark ettim dahada yolmuş tüyünü göğüsünde tüy kalmamış kıp kırmızı görünüyor ne yapmam lazım ?
Evde b vitaminim vardı ondan verdim hemen ama sizin söylediğinizide sipraiş verdim teşekkürlerKulukca döneminde bu olay görünüyor ama strese dayalımi yapıyor öğrenmek lazım BT -amin Forte veya tollayamin Forte varsa elinizde mutlaka haftada iki defa veriniz hem stresi azaltır hemde tüylerin çıkmasında büyük yardımi dokunur
Rica ederim kuşunuzun görselini görebilir miyimEvde b vitaminim vardı ondan verdim hemen ama sizin söylediğinizide sipraiş verdim teşekkürler
Rica ederim kuşunuzun görselini görebilir miyim