İyi bayramlar öncelikle. Biraz uzun olacak kusuruma bakmayın yardımlarınızı bekliyorum. Benim kuşum 5 ay önce kursak mantarına yakalandı veterinerler anlamadığı için erken teşhis ve ilaç hiç bir şey yapamadık. Sürekli kusma hareketi yapıyordu kusmuyordu. Sonrasın da tavsiyeler üzerine triflucan, sulphemezatine, mikostatin , fungi stop, colimix , rodinazole 40, kullandım triflucan hariç gerisini 4-5 gün kullandım maksimum. Triflucanı baya kullandım. Sonrasında ilaçları atması için diazyme 256 ( 1 hafta kadar ) probiyotiği ve b vitamini (2 gün kullandım bemix ampul) takviyesi yaptım. Sonrasında kuşta hırıltı hapşurma vs. başladı gene öneriler üzerine baytril bulmaya çalıştım , ilacı almaya gittiğimde veteriner bana neo terramiycim verdi bunuda 1 hafta kullandım (baytril almadım) .1 ay öncesi felç geçirdi sıcağa koydum 1 2 saate kendine geldiydi bu arada. Şimdi kusma hareketi devam ediyor. 2 hafta önceside hırıltı başladıydı. Şu an çok yok ara sıra yapıyor. Genel durumu kursak şiş boşluk var biraz gibi. Yem yiyor. Ve kuşun sol tarafında siyahlık var. Birazdan tollyamin multivitamin sipariş edeceğim. Tavsiyelerinizi açığım hocalarım hayırlı forumlar...