Merhaba etrafımdan bu konuda bilgili kişilerce bilgi almaya çalışıyorum.1.5 haftadır süren sıvı dışkılama sonrası soluğu veterinerlik fakültesinde aldım.Röntgen çekildi 4 adet kuşuma kursak mantarının ilerlediği ama tedavi edilebileceği söylendi ve Bytril ile Mikostatin verildi.Sularına katıyorum.Tedavinin ikinci gününde dişi kuşun idrara benzeyen kıvamda yaptığı dışkıda yine su olsada bugün beyaz kısmı 2.günden görebildim.Nasıl besleyecegimi bilmiyorum bir de 4 adet kuşumu ayrı ayrı kafese mi almalıyım ? 3 adet kafesim var elimde ayırabileceğim birisi onun icin küçük strese girsin istemiyorum.Anne ve baba kuş yemi az yemeye başladı yoksa ben mi abartıyorum emin değilim Nasil besleyebilirim piyasada içinde şeker olmayan elle besleme yemi var mı ya da bana önerebileceginiz bir tarif.Baba kuş yem yiyor ama çok geviş getiriyor.İlaçlarını suda kullanmamı söyledi veteriner hekim.Her gün 2 kez kafeslerini dezenfekte ediyorum.Dişi kuş ve erkek kuşlar hareketli baba kuş durağan biraz yapısı hep öyleydi ama Allah'a şükür teoki veriyor konuşuyor halsiz olabilir biraz röntgen sonrası çok korktular.Baba kuş sürekli yem yemeye iniyor bu sırada su içiyor ilacini yani.Mikostatini bir damla agizlarindan vermemde sorun var mı? Ve hangi kuş yemi ile devam etmeliyim önerebileceğiniz kaliteli yemler var mı? Normal kuş yemi tohum sekline kullaniyorum detayli fotograflari ekleyecegim hemen.Mavi olan erkek kuşumun bir tanesi ayağını aşağı uzatmaya başladı elime aldım ayağını oynattı ara gövdesinden tutunuyor gibi nolur yardımcı olun