Kursak Mantarı Tedavi Sonrası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brckfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brckfb

Forum Sakini
Merhabalar, üç hafta veteriner kontrolünde mikostatin tedavisi gördük. Bir haftadir probiyotik takviyesi verdik, BT amin Forte ve gervit w de dahil. Sultan papağanımın dışkısı düzgün, yemesi içmesi de yerinde, kusma yok, koku yok ancak tüylerini düzelttikten sonra kursak genişletme hareketi yapıyor hep. Sonra da boğaz bolgesini ayağıyla ovuyor, kaşıyor. Anlam veremiyorum neden sadece tüylerini düzelttikten sonra yapıyor olabilir?

Yemli dışkı için hangi ilacı kullanmıştınız
Benim kuşum hiç yemli dışkı yapmadı, kusmadı. Sadece denge kaybı, bir kere de ağzından kan geldi o kadar. Normalde Ankara'da yaşıyorum ama yazlığa geldik Kuşadası'nda bir tane bulabildim düzgün o da kursak mantarı dedi mikostatin verdi kullandık. Şimdi kursak genişletme hala devam ediyor ama ben ya guatr, ya trichomasisden şüpheleniyorum çünkü kursak genişletme hareketinden sonra boynuna kendi ayağıyla masaj yapıyor

Benim kuşum hiç yemli dışkı yapmadı, kusmadı. Sadece denge kaybı, bir kere de ağzından kan geldi o kadar. Normalde Ankara'da yaşıyorum ama yazlığa geldik Kuşadası'nda bir tane bulabildim düzgün o da kursak mantarı dedi mikostatin verdi kullandık. Şimdi kursak genişletme hala devam ediyor ama ben ya guatr, ya trichomasisden şüpheleniyorum çünkü kursak genişletme hareketinden sonra boynuna kendi ayağıyla masaj yapıyor
Önce ki kuşum mikostatinin dozunu çok verdigimden ölmüştü o zamandan beri ilaç vermeye çekiniyorum

merhaba

kursak bolgesindeki mantar enfeksiyonlarına trikomoniasis gibi protozoalar sıklıkla eşlik eder

mikostatin kullandıysaniz; 1 hafta boyunca flagyl şurup + triflucan surup kullanabilirsiniz

bu da olmazsa direkt enrofloksasin verebilirsiniz

merhaba

kursak bolgesindeki mantar enfeksiyonlarına trikomoniasis gibi protozoalar sıklıkla eşlik eder

mikostatin kullandıysaniz; 1 hafta boyunca flagyl şurup + triflucan surup kullanabilirsiniz

bu da olmazsa direkt enrofloksasin verebilirsiniz
Bunları reçete ettirmem gerekiyor mu yoksa direkt alabiliyor muyum ona göre gideceğim şimdi 🙂

Geri