Hocam trifulcan yetersiz galiba amfiterisin b iyi midirAğızdan 1 ml yani 20 damla dozaj olarak çok fazla. Günde 2 kez sabah 1 damla akşam 1 damla ağıza damlatılabilir. 20 damla ise zehirlenmeye, organ yetmezliğine sebep olabilir.
Hocam trifulcan yetersiz galiba amfiterisin b iyi midirAğızdan 1 ml yani 20 damla dozaj olarak çok fazla. Günde 2 kez sabah 1 damla akşam 1 damla ağıza damlatılabilir. 20 damla ise zehirlenmeye, organ yetmezliğine sebep olabilir.
Kursak mantarı olduğundan emin misiniz peki ? Teşhis nasıl konuldu ?Hocam trifulcan yetersiz galiba amfiterisin b iyi midir
Veteriner öyle dedi önceden dışkıda yem kusma kilo kaybı vardı ama bana sorarsanız hem üst alt solunum hemde sinuslerde enfeksiyonda var doksislin kullandim çalışmadı kursakta da hassasiye var aynı zamanda sindirim duraklamasi vardı eczaneden metparid aldım onun icinKursak mantarı olduğundan emin misiniz peki ? Teşhis nasıl konuldu ?
Amfi b bulmak pek kolay gibi değil ama kliniklerdeVeteriner öyle dedi önceden dışkıda yem kusma kilo kaybı vardı ama bana sorarsanız hem üst alt solunum hemde sinuslerde enfeksiyonda var doksislin kullandim çalışmadı kursakta da hassasiye var aynı zamanda sindirim duraklamasi vardı eczaneden metparid aldım onun icin
Hocam trifulcan yetersiz galiba amfiterisin b iyi midir