Kursak mantarına çözüm bulan var mı

Mvşprnss

iyikus.com Üyesi
İyi akşamlar herkese, benim kuşum kursak mantarı oldu belli aralıklarla kusuyor maalesef. Triflucan kullandım iyi gelmedi, daha çok kustu. Diğer ilaçları araştırıyorum ama denemeye de korkuyorum. Daha önce bu hastalığa çözüm bulan var mı nasıl bir yol izlenildi, cevaplarsanız çok sevinirim

Kuşta megabakteride olabilir. Bu yüzden ilaçlar işe yaramıyor olabilir. Yada mantara eşlik eden başka hastalıklarda olabilir.. Ben genelde mantar ilaçlarıyla biterali kombine edip kullanıyorum daha iyi çalışıyor. Denenebilir bu kuştada.. Ek olarak amfoterisin b etken maddeli bir ilaç bulmaya çalışın. Bulması zor ama mantar için bunu kullanırsanız daha etkili olucaktır..

Kuşta megabakteride olabilir. Bu yüzden ilaçlar işe yaramıyor olabilir. Yada mantara eşlik eden başka hastalıklarda olabilir.. Ben genelde mantar ilaçlarıyla biterali kombine edip kullanıyorum daha iyi çalışıyor. Denenebilir bu kuştada.. Ek olarak amfoterisin b etken maddeli bir ilaç bulmaya çalışın. Bulması zor ama mantar için bunu kullanırsanız daha etkili olucaktır..
Hocam kuşun iyileşmesine fırsat verilmeden ilaç kesilmiş. Kursak mantarı var kuşta megabacter değil.

Geri