kuş eğiitmi

omerarda2525

iyikus.com Üyesi
merhaba hepinize selamlar bundan 1 yıl önce muhabbet kuşu almıştım ve yanıda eş almıştım dişi ve erkek yavrulardı dişi olan kuşumun kanadı ve kuyrugunun duzgun cıkmadıgını farkettim ve bu forumda araştırmalar yaptım dişi kuşum 1 yaşını doldurdugu ayda vefat etti ve erkek kuşum tek kaldı Allaha Şükür mutlu ötüyor keyfi yerinde herşeyi tas tamam ancak eğitim konusunda maalesef yavruyken çok ilgilenemedim french molt hastası kuşumla daha çok tedavisiyle ilgilendim velhasıl kelam şuan maviş kuşum elime geliyor parmağımı uzattıgımda zıplıyor az çok duruyor benle yemek yiyor elimden konuyor ancak elimle alsam mesela kafesinden hemen geri kaçıyor kafesine veya kafesine konuyor ordan inmiyor acaba nasıl kendime daha çok bağlarım 1.5 yaşında nerdeyse tavsiyelerinize açığım yardımcı olursanız sevinirim
şu ara tüyde çokda çıkmıyor zaten kafesten her zaman kapısı açık.
kuşumun kendisi https://hizliresim.com/n1jtg9p
kafesinin durduğu yer https://hizliresim.com/2zfuwbf
https://hizliresim.com/mn65j7p

Bir bağ kurulmuş. Mini bir ayna ile hile yapılabilir. Aynı şekilde en sevdiği tohumlar (yulaf gibi), dal darı eğitim için kullanabilirsiniz.
Örneğin omzunuza çıkmasını istiyorsunuz ve hiç cesaret edemiyor, bu basamakta parmağınızdayken minik aynayı gösterip kandırın. Başka bir kuş varmış sanıp zaman zaman kendisini görecek şekilde yönlendirin. Omuzunuzda kısa bir süre durduktan sonra ödül yemini verin.

Bir bağ kurulmuş. Mini bir ayna ile hile yapılabilir. Aynı şekilde en sevdiği tohumlar (yulaf gibi), dal darı eğitim için kullanabilirsiniz.
Örneğin omzunuza çıkmasını istiyorsunuz ve hiç cesaret edemiyor, bu basamakta parmağınızdayken minik aynayı gösterip kandırın. Başka bir kuş varmış sanıp zaman zaman kendisini görecek şekilde yönlendirin. Omuzunuzda kısa bir süre durduktan sonra ödül yemini verin.
merhaba teşekkürler omzumda duruyor ve paramığımı uzattığımda direkt atlıyor tavsiyeleriniz için teşekkür ederim mini aynayı nasıl temin edebilirim yada en azından bir görsel bile atma şansınız varsa çok mutesekkır olurum yem felan yedirebiliyorum elimlen ancak sosyal medyada görduklerım kuşlar ile sahipleri arasındakı bağ beni çok utandırıyor kuşumunda hayatından zevk almasını istiyorum mutlu olsun tek derdim o o benim hayatımda tek bir parçayken onun hayatında tek ben varım

merhaba teşekkürler omzumda duruyor ve paramığımı uzattığımda direkt atlıyor tavsiyeleriniz için teşekkür ederim mini aynayı nasıl temin edebilirim yada en azından bir görsel bile atma şansınız varsa çok mutesekkır olurum yem felan yedirebiliyorum elimlen ancak sosyal medyada görduklerım kuşlar ile sahipleri arasındakı bağ beni çok utandırıyor kuşumunda hayatından zevk almasını istiyorum mutlu olsun tek derdim o o benim hayatımda tek bir parçayken onun hayatında tek ben varım
cep aynası aslında onu kastettim. Bizlerin kullandıklarından
110000130328776.jpg

cep aynası aslında onu kastettim. Bizlerin kullandıklarından
Ekli dosyayı görüntüle 323232
Doğan hocam tek birşey daha soracağım kuşumu yavaş yavaş sevmeye çalışırken parmağımı ayağıyla tutuyor 🥲
Acaba travma felan olabilir mi diyeceğim yoksa normal bir durum mu birde
Kuş kumunu 2 gün önce aldım her gün yiyor bol bol maşallah tüyde kuşum birde 2 sorumada cevap verebilirseniz müteşekkil olurum

Ayağına yakın bir sevme yapıyorsanız çıkmak için çabalıyor olmalı. Bir ihtimal de sevmenizden kurtulmak için öne atıyor olabilir kendini. Yine de kısa bir video paylaşın.

Ayağına yakın bir sevme yapıyorsanız çıkmak için çabalıyor olmalı. Bir ihtimal de sevmenizden kurtulmak için öne atıyor olabilir kendini. Yine de kısa bir video paylaşın.
Doğanay hocam elimde 70cc bir suluk var gerwit,BT amin forte ve entrobac siparişi verdim bu suluga uygun nasıl bir uygulama yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim dozajini yanlış vermeyeyim 🙏

Doğanay hocam elimde 70cc bir suluk var gerwit,BT amin forte ve entrobac siparişi verdim bu suluga uygun nasıl bir uygulama yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim dozajini yanlış vermeyeyim 🙏
Bt amin forte 50 ml suya 15 damla katılır. Entrobac 100 ml suya 0.5 gram katılır. Rohnfried in önerisi bu şekilde.

Ayrıca program için şu yazıyı okuyabilirsiniz.

Bt amin forte 50 ml suya 15 damla katılır. Entrobac 100 ml suya 0.5 gram katılır. Rohnfried in önerisi bu şekilde.

Ayrıca program için şu yazıyı okuyabilirsiniz.

merhabalar teşekkür ederim seba kafesin 65 35 40 kafesini aldım sizce nasıl

Geri