Kuş kanadı

Furkany191902

Yeni Üye
Kuşum yaklaşık 1 ay önce duvara çarptı ve o günden sonra bir daha uçamadı veterinerede götürdüm iyileşmedi kanadı titriyor biri aşağıda biri yukarıda duruyor yardımcı olurmusunuz

Merhaba kuşunuzun kanatlarının görüneceği bir kac görsel görebilir miyiz? Bu kadar uzun sürede iyileşmedigine göre muhtemelen kırık vardı ve kaynadı kanatlı uzmana goturmenizde fayda var

Merhaba kuşunuzun kanatlarının görüneceği bir kac görsel görebilir miyiz? Bu kadar uzun sürede iyileşmedigine göre muhtemelen kırık vardı ve kaynadı kanatlı uzmana goturmenizde fayda var

IMG_20231030_143430.jpg

Uçmama sebebi kanat probleminden fazlası olabilir. Bu tarz gergin görünüm veren kabarmalar daha çok hastalık nedenlidir. Dışkı görseli atar mısınız? Bir de tüy dönemi ne kadar uzun sürdü. B kompleks vitaminlerin kullanımını arttırınız

Uçmama sebebi kanat probleminden fazlası olabilir. Bu tarz gergin görünüm veren kabarmalar daha çok hastalık nedenlidir. Dışkı görseli atar mısınız? Bir de tüy dönemi ne kadar uzun sürdü. B kompleks vitaminlerin kullanımını arttırınız
Gerekli vitaminleri verdim veterinere de götürdüm tüy dökümü ne kadar sürdü bilmem ama 2.5 hafta sürmüştür tahminim

Video nasıl yükleniyor bilmiyorum instagram varmı ordan atsam

Geri