Furkany191902
Yeni Üye
Kuşum yaklaşık 1 ay önce duvara çarptı ve o günden sonra bir daha uçamadı veterinerede götürdüm iyileşmedi kanadı titriyor biri aşağıda biri yukarıda duruyor yardımcı olurmusunuz
Benim olduğum yerde öyle kuşlara bakan pek bilgili veteriner yokkiKuşlar konusunda bilgili başka bir veterinere daha götürmenizi tavsiye ederim, geç kalınmış olabilir ama
Merhaba kuşunuzun kanatlarının görüneceği bir kac görsel görebilir miyiz? Bu kadar uzun sürede iyileşmedigine göre muhtemelen kırık vardı ve kaynadı kanatlı uzmana goturmenizde fayda var
Görsel ve Video Nasıl Eklenir
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
Merhaba kuşunuzun kanatlarının görüneceği bir kac görsel görebilir miyiz? Bu kadar uzun sürede iyileşmedigine göre muhtemelen kırık vardı ve kaynadı kanatlı uzmana goturmenizde fayda var
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
Gerekli vitaminleri verdim veterinere de götürdüm tüy dökümü ne kadar sürdü bilmem ama 2.5 hafta sürmüştür tahminimUçmama sebebi kanat probleminden fazlası olabilir. Bu tarz gergin görünüm veren kabarmalar daha çok hastalık nedenlidir. Dışkı görseli atar mısınız? Bir de tüy dönemi ne kadar uzun sürdü. B kompleks vitaminlerin kullanımını arttırınız
Ne yapmam gerek şuan biraz daha iyi sanki önceden kabarık dururdu uyurdu hep onlar gitti kanadı kaldıdışkısı kötü görünmüyor
Video nasıl yükleniyor bilmiyorum instagram varmı ordan atsamGörselden sorunu anlamak mümkün değil malesef
Video yükler misiniz
Video nasıl yükleniyor bilmiyorum instagram varmı ordan atsam