GülşahKandemir
Forum Sakini
Çok iyimiş gülmekten öldümİlk çalışma;
"Ejderha muhabbet kuşu geliyor!"
Ekli dosyayı görüntüle 8556
İkinci çalışma;
"İki dişinin birbirini çekememesi"
Ekli dosyayı görüntüle 8557Ekli dosyayı görüntüle 8558Ekli dosyayı görüntüle 8559Ekli dosyayı görüntüle 8560Ekli dosyayı görüntüle 8561
ben de yaparken güldüm bayaÇok iyimiş gülmekten öldüm
Benim de yapmam lazım ama zamanım yok maalesef sanırım sınav taktiğimi devreye sokup son gün yapıcamİlk çalışma;
"Ejderha muhabbet kuşu geliyor!"
Ekli dosyayı görüntüle 8556
İkinci çalışma;
"İki dişinin birbirini çekememesi"
Ekli dosyayı görüntüle 8557Ekli dosyayı görüntüle 8558Ekli dosyayı görüntüle 8559Ekli dosyayı görüntüle 8560Ekli dosyayı görüntüle 8561
Güzel olmuş seninki deBende şöyle birşey yapmıştım.
yaparsın yaBenim de yapmam lazım ama zamanım yok maalesef sanırım sınav taktiğimi devreye sokup son gün yapıcam.
Merve ablayla yarışıcaksınız sanırımyaparsın yaben de zaten katılım az diye katıldım
![]()
Keşke daha fazla katılım olsaMerve ablayla yarışıcaksınız sanırım. Zaten az kişi var Kaan vardı onunda sanırım dersleri felan yoğundur sınav öğrencisi, Muratsani abi katılıyordu galiba ben varım bide unuttuğum var mı bilmiyorum. Benden bişey beklemeyin. Kaandan ses yok Muratsani abi den de yok. Sen Merve abla
.
Keşke ama maalesef böyle bir konu değil de bilgi içeren bi konu olsa katılım 2 katı olurdu. Ama ben böyle şeyleri daha çok seviyorum ama beceremiyorumKeşke daha fazla katılım olsa![]()
aynen eğlenceli oluyor. ben çok uğraşmadım da öyle aslında basit şeylerKeşke ama maalesef böyle bir konu değil de bilgi içeren bi konu olsa katılım 2 katı olurdu. Ama ben böyle şeyleri daha çok seviyorum ama beceremiyorum![]()
Biraz da yetenek işi bence böyle şeyler. Tabii yaratıcılık da çok önemli ama mesela aklımıza gelen bir şeyi yapmak istediğimizde araya yetenek giriyor.aynen eğlenceli oluyor. ben çok uğraşmadım da öyle aslında basit şeyler![]()
Öğrendiğim iyi oldu Gizem ablacığım. Artık sana bu şekilde hitap ederiz. Ben yeni öğrendimBu arada sitedeki herkes bana "Bay kuş" diye hitap ediyor asıl ismim gizem Doğanay bile ilk başlarda bay kuş dedi sonra önceki gizem yazılı profil fotoğrafından anladı ama hala bay kuş diyen var