1 hafta kadar bu şekilde devam edip sonra dozu 5 damlaya düşürerek yine her gün.
Abi peki havuç nane gibi şeyleri ne sıklıkla vermeliyim.minik didişme sorun değil. Oldukça hazır bir dişi ve daha fazlasını bekliyor erkekten. Bu sebeple saldırganlığı oldukça beklendik.
Abi merhabalar tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayin hazır mama veya kuru mama adı ne ise mama aldim içine az haşlanmış yumurta ve havuç rendeledim bir kaşık su koyup karıştırip verdim ve pek begenmediler sanırsam begenmeleri için veya yemelerini teşvik etmek için ne yapmalıyımhaftada 3 gün verilebilir.
LAbi merhabalar tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayin hazır mama veya kuru mama adı ne ise mama aldim içine az haşlanmış yumurta ve havuç rendeledim bir kaşık su koyup karıştırip verdim ve pek begenmediler sanırsam begenmeleri için veya yemelerini teşvik etmek için ne yapmalıyım
Yukarda Doğanay abi almamı tavsiye etmişti ondan dolayı almıştım pekte önemli değil ya denemis oldum en kötü belki yerler ben yinede koyayım önlerinedeL
Alışkın olmadıkları şeyi kolay kolay yemezler. Keşke sordaydın almadan önce alma derdim direk yeseler bile çok gerekli birşey değil bana göre.
iyikus.com
sağolasın abi güncelleme yapayım konu hakkında kusma felan görmedim ama erkek kuşumunda yuvalığa ilgisi arttı dişi yuvalığa girince peşinden gidiyor ama dişi karşılık veriyor ve girmesine izin vermiyorHazır mamaları ben öneririm açıkçası. Ancak marka seçebiliyorlar diyeceğim anlaşılır olsun diye. Her hazır mamayı yemeyebiliyorlar veya zamanla alışıyorlar. Tarifi geliştirmek gerekiyor.
şu kategoriye göz atmanızda yarar var. Nem dengesi iyi olursa genelde azda olsa bir başlangıç yapacaklardır.Kuşların Beslenmesi / Diyetleri
iyikus.com
Gözün aydın yumurtlama yakındır.sağolasın abi güncelleme yapayım konu hakkında kusma felan görmedim ama erkek kuşumunda yuvalığa ilgisi arttı dişi yuvalığa girince peşinden gidiyor ama dişi karşılık veriyor ve girmesine izin vermiyor
@Selçuk YÜKSEL
dişi kuşumun yuvalığa girişi böyle kazıma yapma gibi sesler geliyor içerden bazen kafes içinde granür görüyorum
İnşallah abi umarım, kuşları bu süreçte kafesten çıkarmayayim değil miGözün aydın yumurtlama yakındır.
Çıkarmanızda sakınca yok kuşta yumurta olduğunu hissederseniz çıkarmayın. Hatta bu sırlarda bol bol uçmalılar.İnşallah abi umarım, kuşları bu süreçte kafesten çıkarmayayim değil mi
abi bu dişi kuş sureklık yemlıkde gidip gelip yem yiyor erkek kuş temizliyor arada dişiyi yem yerken felan cekıstırıo agız agıza dokunduruolar bazende dişi kuş çok yemliğin başında kalıo aç değil açıkta değil niye böyle yapıyor anlamıyorumÇıkarmanızda sakınca yok kuşta yumurta olduğunu hissederseniz çıkarmayın. Hatta bu sırlarda bol bol uçmalılar.
Kendini üremeye hazırlamak için besin depoluyor muhtemelen. Multi mineral desteği verin mutlaka önemli. Ve günlük uçması veya kafesinin geniş ve uçmaya elverişli olması önemli.a
abi bu dişi kuş sureklık yemlıkde gidip gelip yem yiyor erkek kuş temizliyor arada dişiyi yem yerken felan cekıstırıo agız agıza dokunduruolar bazende dişi kuş çok yemliğin başında kalıo aç değil açıkta değil niye böyle yapıyor anlamıyorum
şuan sanıram yem kusarken gördüm gagalarını acıp bırseyler yaptılar sonra bırsey yıyor gıbı yaptılar sanırım ilerliyorum![]()
Karadenizpet üretici yem aldım arada içine ayriyeten Yulaf koyuyorum.Tohum arıyor olabilir. Tohum karışımınızı zenginleştiriniz. Ayrıca yumurta maması vermeyi unutmayınız.
Arada değil her zaman bir miktar yulaf olsun. Yulaf olmadığında yulaf arıyor olabilir mesela.Karadenizpet üretici yem aldım arada içine ayriyeten Yulaf koyuyorum.
tamamdır abiArada değil her zaman bir miktar yulaf olsun. Yulaf olmadığında yulaf arıyor olabilir mesela.
Abi iyi akşamlar şimdi farkettim benim dişi akıllı yemliğin içine girmeye felan çalışıyorArada değil her zaman bir miktar yulaf olsun. Yulaf olmadığında yulaf arıyor olabilir mesela.