Kursaklarında hafif bir sarımsı sıvı oluyir kursak sütü deniyor ona mümkünse çıkan yavruların görselini görebilirmiyiz@İpek.s yavruların beslenip beslenmediğini anneyi rahatsız etmeden nasıl öğrenebilirim?
Dışarı çıktım mama malzemesi almak için eve gelince atarım ama ben öyle birşey görmedim eve gelince hemen atıcam. Kusura bakmayınKursaklarında hafif bir sarımsı sıvı oluyir kursak sütü deniyor ona mümkünse çıkan yavruların görselini görebilirmiyiz
Gün içinde besler illaki ilk kulukca ise beslememe durumu da olabilir hazırlıklı olmakta fayda varDışarı çıktım mama malzemesi almak için eve gelince atarım ama ben öyle birşey görmedim eve gelince hemen atıcam. Kusura bakmayın
Önerdiğiniz bir mama tarifi varmıdır?Gün içinde besler illaki ilk kulukca ise beslememe durumu da olabilir hazırlıklı olmakta fayda var
Haşlanmış yumurtaÖnerdiğiniz bir mama tarifi varmıdır?
Ben eve geldiğimde temiz folluğa yavruları ve yumurtalari yerleştirdim.Haşlanmış yumurta
Bir çay kaşığı çiğ susam
Yeşillik bir tutam
Tarçın bir çimdik
Yumurtanin sarısı az olacak şekilde ister rendeleyin ister çatal ile ezin
hayır bir şey olmaz. Olabildiğince yavruyla az temas kurmak lazım ilk bir haftaBen eve geldiğimde temiz folluğa yavruları ve yumurtalari yerleştirdim.
Yavrunun kursaği tamamen yemle domuştu.Ben bakmadan önce babası yuvalıktaydı ben gelince çıktı. Sanırım o besledi. Yavruyu elime alırken çok korktum hayvan 1 deri 1 kemik yavruyu koyarken çam talaşının üstüne yaklaşık 1 santim yüksekliğinden bıraktım. Birşey olurmu