Kuşlar için takviye önerisi

Karga Yavrusu

Yeni Üye
Merhaba,
Dört yaşında iki tane sevda papağanım var. İkisi de şu an sağlıklı yalnızca takviye olması adına bazı ürünler aldım. Normalde entrobac, btamin forte ve gervit kullanıyordum zaten. Bittiği için yeni ürünler araştırdım fotoğrafını da ekliyorum. Aldığım sette saydıklarıma ek olarak sedochol ve elektrolyt 3plus bulunuyor bunları daha önce kullanmamıştım fakat kuşların genel olarak ihtiyacı olduğuna dair araştırmalar yaptım. Sizlerden de fikir istiyorum. Bu ürünler sağlıklı kuşlar üzerinde kullanılmalı mıdır? Eğer uygunsa ne sıklıkla kullanılmalı? Bir de önceden grpeturunleri üzerinden alışveriş yapıyordum ve güvenilirdi bir süredir internetten almadığım için şu anki durumlarını bilmiyorum güncel olarak hala güvenilir bir satıcı mı?
Şimdiden teşekkürler :)

Ekli dosyalar

• IMG_2826.jpeg
    IMG_2826.jpeg
    186.1 KB · Görüntüleme: 8
bizde değişen bisi yok haylı aynı fırmayız sadece zman gectikce daha fazla ürün seceneğimiz oluyor daha uygunada verebiliyoruz bazılrıda soruyor ürünmü sıkıntılı piyasadan neden ucuz diye calıstırdığımız eleman yok extra gider yok kira vb. giderlerde yok o yüzden uygun tutabiliyoruz tek sıkıntımız siparislerde gecikme veya tedarik süresi olabiliyor buda normaldir yoğunluğa yetişmeye calısıyoruz

sorunuzun cevapıda sedochol bir karaciğer destekleyici üründür yağ yakımını hızlandırır karaciğeri temizler toksin birkimini minimize eder
elektrolty de adı üstünde elektrolty takviyesidir kuşların hücre ici sıvısını dengeler sıcaklardan daha az etkilenmesini ishal gibi olguların önune gecmesini sağlar ayrıca fazla su tütetimini azaltır böylece su zehirlenmesinin önününe gecilmesini sağlar

bizde değişen bisi yok haylı aynı fırmayız sadece zman gectikce daha fazla ürün seceneğimiz oluyor daha uygunada verebiliyoruz bazılrıda soruyor ürünmü sıkıntılı piyasadan neden ucuz diye calıstırdığımız eleman yok extra gider yok kira vb. giderlerde yok o yüzden uygun tutabiliyoruz tek sıkıntımız siparislerde gecikme veya tedarik süresi olabiliyor buda normaldir yoğunluğa yetişmeye calısıyoruz

sorunuzun cevapıda sedochol bir karaciğer destekleyici üründür yağ yakımını hızlandırır karaciğeri temizler toksin birkimini minimize eder
elektrolty de adı üstünde elektrolty takviyesidir kuşların hücre ici sıvısını dengeler sıcaklardan daha az etkilenmesini ishal gibi olguların önune gecmesini sağlar ayrıca fazla su tütetimini azaltır böylece su zehirlenmesinin önününe gecilmesini sağlar
4,5 yıldır röhnfried ve versele laga ürünlerini sizden alıyorum ve orijinalliğinden emin olduğum tek siteydiniz burada da öneriliyordunuz, araya belirli zaman girince emin olmak için tekrar sordum dönütünüz için teşekkürler.

Ürünleri kullanım sıklığı hakkında yorumunuz var mı? Bu tür takviyelerin etiketlerinde daha çok büyük kuşlar için öneriler bulunuyor. Mesela gervit-w için bir suluğa 10 damla yazıyor ama ben 4-5 damla koyuyorum. Yine bu siteye sormuştum bu şekilde yönlendirmişlerdi. Sedochol ve elektrolyt kullanımı hakkında da bilgi edinmek istiyorum.

ürünlerin üstünde yazan ölçüleri kullanın 100 ml su icin 10 damladır bu ürünler güvercin için yapılsada kafes kuslarında da kullanım ölcüsü aynıdır bizzat röhnfried e sordumdu resmi sitesinde süs kuşları icin ürünler basliğida açmıslar oradada ölcüleri 1 lt şişesinin üstündeki ölcülerdir yani azaltmayın ölcüleri

gervit entrobac haftada 1 kez idealdir
bt amin sedochol elektrolty 2 haftada 1 verebilirsiniz
düy dönemleri bt amin haftada 2-3 sefer
sıcakta özelıkle elektrolt haftada 1

Geri