Bana gazı alındıktan sonra ve içerisinde amonyak ve nitrit olmayan markalar kullanıldıktan sonra faydalı olacak gibi geliyor.Ya benimki çok seviyor ben de 2 haftada 1 falan veriyorum gazını alıyorum ve normal suyla ılıştırıyorum çok beğeniyor
Soda ile maden suyu aynı şey değildir! Soda; içme suyuna, 1 litreye en az 570-750 mg bikarbonat ve 1000 mg karbondioksit katılarak elde edilen yapay bir içecektir. Maden suyu ise doğal bir içecektir ve mineral açısından zengindir. Yukarıda da yazdığım gibi içeriğinde bikarbonat ve karbondioksitin yanı sıra; magnezyum, kalsiyum, sülfat, demir, potasyum gibi elementler vardır.Sodanın astini kaçırırsan maden suyu olur.
Mineral ihtiyacını farklı birşey den karşılıyorsa bende pek gerekli olmadığı kanaatindeyim. Bence en iyisi bizler içelim maden suyunu.Arkadaşlar ben maden suyunun kesinlikle kuşlarda kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda çok netim. Zira şahsi tecrübem kuşlara dokunduğu yönünde. Kuşlara maden suyu yaramıyor arkadaşlar. İçinde üç beş mineral var diye riske atmayın. Kuşlara göre birşey değil...
Mineral ihtiyacını farklı birşey den karşılıyorsa bende pek gerekli olmadığı kanaatindeyim. Bence en iyisi bizler içelim maden suyunu.
Geçen gün yem alırken deepmineral diye bir ürün gördüm ama 5 TL olduğunu görünce kesin birşey vardır diyip almamıştım.Mineral ihtiyacı için depomin yada depolife gibi bir mineral takviyesni haftada bir kez yada 10 günde bir kez kullanmanız yeterli..