betül özver
iyikus.com Üyesi
bir de bunlar mutsuz biraz bişey olmaz demi hasta falan olmasınlar bide dişi gergin sanki ağzını açıp kapıyo sürekliOlur elbette. Önemli olan zaten dişinin yuvayı benimsemesi. Yapabilirsin.
erkek için problem yoksa dişiyi koyacagım zaman komple indiririm dedim kafesi sehpayaEğer yer açısından sorun yaşıyorsanız kafeslerin yerlerini değiştirebilirsiniz. Dişiyi üste alıp, yuvalıklıyı alta alabilirsiniz...
Doğru lakin askıda yuvalıklı kafes çok risklidir ve sallanan ortamlarda yuvayı pek benimsemiyorlar. Üstteki kafesi daha sabit bir yere dayamalısınız. Alttaki kafesten daha yüksek bir konumda biraz daha olsa uygun olur
@Doğanay Y. 'nin söylediği şeyden sonra çözüm düşünmenize istinaden söyledim bunu. Riskli durumu ortadan kaldırmak için, altta ki dişinin kafesini üste. Askı da olan yuvalıklı kafasi sehpaya indirdiğiniz de bu konuda ki problem ortadan kalkacaktır.erkek için problem yoksa dişiyi koyacagım zaman komple indiririm dedim kafesi sehpaya
@Doğanay Y. 'nin söylediği şeyden sonra çözüm düşünmenize istinaden söyledim bunu. Riskli durumu ortadan kaldırmak için, altta ki dişinin kafesini üste. Askı da olan yuvalıklı kafasi sehpaya indirdiğiniz de bu konuda ki problem ortadan kalkaca
evet anladım teşekkür ederim@Doğanay Y. 'nin söylediği şeyden sonra çözüm düşünmenize istinaden söyledim bunu. Riskli durumu ortadan kaldırmak için, altta ki dişinin kafesini üste. Askı da olan yuvalıklı kafasi sehpaya indirdiğiniz de bu konuda ki problem ortadan kalkacaktır.
Yuvalıklı kafes önemli olan. Onu sabitlerseniz erkek kuşun adaptasyon süresi kısa olacaktır ve dişi yanına konulduğunda eşleşmeye yöneleceklerdir.şimdi böyle kalsalar birleştireceğim zaman bi yer ayarlasam olur mu
Yuvalıklı kafes önemli olan. Onu sabitlerseniz erkek kuşun adaptasyon süresi kısa olacaktır ve dişi yanına konulduğunda eşleşmeye yöneleceklerdir.
tamam dediğiniz gibi yapayım duvara asarım kafesi ayaklı askı boyunda olması yeterli gelir mi daha yukarı mı olmalıArkadaşların dediği gibi yuvalıklı kafesi sabitleyin ve yerini değiştirmeyin birdaha. Her yer değişikliği süreci başa sarar. Yuvalıklı kafes için duvara iki delik açın ve deliklere kancalı vida takın ve esnemeyen sağlam bir iple kafesin orta noktasından iki yana bağlayın. Yada direk vidalar ile sabitleyin. Daha sağlam olur ve kafes sağa sola kımıldamaz....
tamam dediğiniz gibi yapayım duvara asarım kafesi ayaklı askı boyunda olması yeterli gelir mi daha yukarı mı olmalı
tamam yapınca tekrar atarım onayınızı alırım cok teşekkür ederimEvet askının boyu iyi hatta bir tık yüksek bile olabilir. Kuşlar yüksekte kendilerini daha güvenli ve korunaklı hissederler. Yüksek olması süreci hızlandırabilir....
Evet askının boyu iyi hatta bir tık yüksek bile olabilir. Kuşlar yüksekte kendilerini daha güvenli ve korunaklı hissederler. Yüksek olması süreci hızlandırabilir....
Mantıklı.Ekli dosyayı görüntüle 8367ben bu arkadaşı böyle askıya ve peteğe sabitledim cırt kelepçeyle eskisine nazaran sallantı yok denecek kadar az suan için duvara takmam mümkün olmadı belki komik oldu ama böyle çözüm buldum siz ne düşünüyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 8367ben bu arkadaşı böyle askıya ve peteğe sabitledim cırt kelepçeyle eskisine nazaran sallantı yok denecek kadar az suan için duvara takmam mümkün olmadı belki komik oldu ama böyle çözüm buldum siz ne düşünüyorsunuz
tül olan sabit ellenmiyor güneşlikte daha iç tarafta kalıyor hiç ürkme olmadı şimdiye kadr umarım iyi olur teşekkür ederimSallanmıyorsa problem yok. Ancak perdeyi açıp kapatırken kuşlar ürkebilir.