Kuşlarımın cinsiyeti nedir? (Lutino)

kaankatarci

Yeni Üye
Öncelikle eğer bu konu için konu açmak yerine sabit bir başlığa yazmam gerekiyorsa kusuruma bakmayın
DF erkeğimin yanına dişi lutino bir kuş almak istemiştim fakat eş olmayınca bir süredir farklı bir çok kişiyle görüştüm (3 petshop, 4 üretici) fakat petshoplar ve 1 üretici arkadaş dişi dedi, 3 üretici ise erkek dedi. O yüzden çok kararsız kaldım. Hatta erkeğimin bile cinsiyeti konusunda şüpheye düştüm artık. Üstadlarımızdan bu konuda yardım istiyorum. Tekrardan eğer yanlış yerde başlık açtıysam kusuruma bakmayın.
WhatsApp Image 2020-06-12 at 20.21.46.jpegWhatsApp Image 2020-06-12 at 22.17.12.jpegWhatsApp Image 2020-06-12 at 22.08.55.jpegWhatsApp Image 2020-06-12 at 20.21.46 (1).jpeg

merhaba, konu yeri doğru. İkiside erkek kuşların. Sarı olan kuşunuzun gaga deformesi var. Dikkatli bir şekilde kısaltınız biraz.

Oyla 0
merhaba, konu yeri doğru. İkiside erkek kuşların. Sarı olan kuşunuzun gaga deformesi var. Dikkatli bir şekilde kısaltınız biraz.

Kesin olarak erkek dimi ona göre bi dişi getiriyim yanına. Beyaz kuşum ile ağız ağıza yem kusma gibi hareketler yaparlardı. İyice karıştı işler :D
Bide çiftleşme için belli aylar vs var mı yoksa her an çiftleşebilirler mi?

Oyla 0
Peki fotoğraf yanıltabilir mi? En net şekilde cinsiyeti nasıl öğrenebilirim? Kusura bakmayın güvensizlikten değil de çok farklı cevaplar aldığım için soruyorum

Oyla 0
İşin garip gelen tarafı beyaz erkeğim kafesin kapısı açık olunca dişinin (getireli 2 gün oldu, ağız ağız veriyolar ama sanırım kavga ediyolar, ağız ağıza geldiklerinde hırıltı gibi bi ses çıkarıyo) yanından kaçıp hemen lutinonun kafesine gidiyo :D Galiba benim erkeğin yönelimi farklı :D

Oyla 0
Geri