muhammed49
iyikus.com Üyesi
Herkese güzel hobiler diliyorum öncelikle , bir konuda yardıma ihtiyacım var evde ufak çaplı hobi üretimi yapıyorum 3 4 takım showjumbo kuşlarımda bir problem var uzun zamandır çözemiyorum bu forumu gördüm ve aktif olduğunu görünce yazmak istedim, kuşlarımın dışkıları taban kağıdına iz bırakıyor bazen sulu kıvamda dışkılıyor bazen kuru kıvamda dışkılıyor kuru dışkıladıığında bile iz yapıyor sarımsı yeşilimsi bir iz kursak kusma ağızda peynirleşme salya koku gibi şeyler yok, bir tane kuşumda canavar gibi yemesine rağmen kilo kaybı var göğüs kemiğinde jiletleşme yok ama eskisi gibi ağır değil 46 47 gram civarında yavru kuşlarım bile 55 gram civarında ve bu beni korkutuyor triflucan sulpfamezatine kullandım ama çok etkili olmadı ayrıca kuşlarda dikkatimi çeken ayrı 2 davranış var birincisi tüy patlatma sırasında ve kanat çırparken eskiden tok bir ses gelirdi şuan çok cılız bir ses geliyor ikincisi ise kuşların kuyruk sokumu kısmındaki tüylerini kabartıyorlar sadece ,genel tüy kabartmaları yok.Şimdiden çok teşekkür ediyorum değerli cevaplarınız için..