Kuşlarımın ırkı, türü nedir sizce?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrvSrv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrvSrv

iyikus.com Üyesi
Merhabalar, 3 adet kuşum var, mavi 4. Ayında, yeşil olan 5-6. Ayın yeni ilk tüyden çıktı, beyaz olan satıcı 1 bucuk aylık dedi fakat benim 2 kuşumdan da baya gelişmiş durumda, cüsseli ve inanılmaz güçlü aktif bir kuş asla yavru gibi davranışları yok ve 2 kuşumdanda zeki fazla atletik.

Sizce ırkları nedir, beyaz olana dişi dendi ama hic emin olamıyorum bir bakıyorum erkek gibi tüm gaga tek renk geliyor bir bakıyorum, beyazlık var.

Çok tatlı bir dişi. 3 aylık civarıdır en fazla. Tüy dönemi yakında başlar :) Jumbo kırması muhtemelen

Aldığım kişi 1 bucuk aylık dedi, şu kandırmalar gerçekten sinir bozucu. Yeşil olan hepsinden büyük fakat inanılmaz minyon 😃 eşleşme beyazla olsun istiyorum ama mavi yeşile aşık, yeşilde maviyi istemiyor. Beyazda ikisinin peşinden ayrılmıyor, ikiside beyazdan kaçıyor. Ev cümbüş oldu, teşekkürler yorumunuz içinde.

Aldığım kişi 1 bucuk aylık dedi, şu kandırmalar gerçekten sinir bozucu. Yeşil olan hepsinden büyük fakat inanılmaz minyon 😃 eşleşme beyazla olsun istiyorum ama mavi yeşile aşık, yeşilde maviyi istemiyor. Beyazda ikisinin peşinden ayrılmıyor, ikiside beyazdan kaçıyor. Ev cümbüş oldu, teşekkürler yorumunuz içinde.
Benim başıma da geldi bu durum oluyor öyle en iyi çözüm yeni bir kuş almak olabilir

Geri