Kuşlarımızı öpmek hakkında

GülşahM.

Forum Sakini
Forumda aradım bulamadım böyle bir konu, bana nedense bir şey olacakmış gibi geliyor ve genelde kuşlarıma çok yaklaşmıyorum sadece bugün kızımı öptüm ama bir sorun olur mu? Sizce zararlı bir şey mi siz kuşlarınızı öperek sever misiniz?

Forumda aradım bulamadım böyle bir konu, bana nedense bir şey olacakmış gibi geliyor ve genelde kuşlarıma çok yaklaşmıyorum sadece bugün kızımı öptüm ama bir sorun olur mu? Sizce zararlı bir şey mi siz kuşlarınızı öperek sever misiniz?
Ben öpmeden duramıyorum, o da bana geliyor sürekli eşi olmasına rağmen.Ama bir dönem stafilokok olmuştu kuşum ve sebeplerine baktığımda kuşu gagasından sıkça öpmek vardı;çok şaşırmış ve üzülmüştüm benim yüzümden oldu diye.Ama yine bu durumu forumda paylaştığımda bir arkadaşım yıllardır kuşunu gagasından öptüğünü ve hiçbir sorun yaşamadığını, muhtemelen benim kuşumun bağışıklığının düşük olduğunu söylemişti 😅 Kuşumun gerçekten de bağışıklığı zayıf,annesi hasta imiş sonradan öğrendim ben de.Yani uzun oldu ama karar sizin 😅 Çok sık öpmediğiniz sürece bir şey olacağını düşünmüyorum 🙂

Ben genelde kokluyorum özellikle yavrular müthiş kokuyor :)
Yuvalıkta kekik vardı resmen mis gibi kekik kokuyorlar kuş kokusuyla karışık 😂

Kuşları çok sevmeme rağmen bazen kokularını sevmiyorum çok öpesim geldiğinde ise kafasının arka tarafını azıcık öpüyorum ☺️ açıkçası bende duymuştum hastalık bulaşma durumunu ama neyse ki benimde çok yaptığım bir hareket olmadığı için sevinmiştim

Geri