Kuslarla ayni odada yasamak icin tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sanakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sanakir

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar ben hatayda deprem bolgesinde yasiyorum. Malum sartlar biraz daha zor, kucuk konteyner ve evlerde yasiyoruz.
Etrafimda muhabbet kuslarina bakamayan arkadaslarimdan hepsini topladim kendi odamda bakacam. Kafeslerin etrafina pvc seffaf masa ortulerinden sarmayi dusunuyorum. Oda cok kucuk ve 8 tane yetiskin muhabbet kusu var. Cok toz ve tuy cikiyor. Sizce yapmayi dusundugum sistem mantikli olur mu?
Hem kuslarin hem benim sagligim acisindan her turlu tavsiyeye acigim.

Merhaba öncelikle bu ince düşünceniz için size teşekkür ederim 🙏
Yaşam alanınızın kısıtlı olmasına rağmen küçük canları düşünmeniz büyük bir incelik
Yapmak istediğiniz şeyi gözümde canlandırmadim şuan nasıl bir kafesteler normal şartlarda 60 lik kafes dar gelebilir ama imkanlar kısıtlı olduğundan düşünülebilir .
Yapmak istediğinizi görmek daha iyi yoruma neden olurdu

Aslında kuşlarla uyumanın sağlıksız olduğunu düşünmüyorum ben çünkü 10 seneden fazla bir zamandır kuşlarımla baş ucumda uyuyorum :) ,ama sizin ev konteyner olduğu için durum biraz daha farklı tam emin olamadım ortam da önemli olmuş olabilir başka oda daha varsa oraya koyulabilir hiç imkan yoksa kendi odanızda yukarıya koyulabilir bazı kafesleri yukarı montelediklerini görmüştüm. Şeffaf pvc örtü daha önce hiç duymadım tüy toz çıkışını engelliyorsa kuşları rahatsız etmiyorsa olabilir

Bu arada çok geçmiş olsun. Yaşam alanınız kısıtlı olmasına rağmen cici kuşları düşünmeniz çok büyük bir incelik eminim bu iyiliğin karşılığını hayatınızda göreceksinizdir.😇

Yaklaşık iki yıl benzer şekilde kuş besledim. Dediğiniz gibi bir örtü/perde de planladım ama kullanışlı olmadı. Sanki bir duvar varmış gibi kafesi değilde bulunduğu alanı çevreleyen bir düzenek yapmak en sağlıklısı oluyor.

Geri