Süleyman EKİNCİ
Forum Sakini
Ümit hocam burada durum şöyleBen böyle bişey anlamıyorum tüylensinlerde gelsinler![]()

Ümit hocam burada durum şöyleBen böyle bişey anlamıyorum tüylensinlerde gelsinler![]()
Ümit hocam burada durum şöyle3 lacewing yavru var 2 klasik
![]()
Sağolun hocam teşekkür ederim. Biraz geç olduMaşaallah onlara anne babayıda merak ettim![]()
Sağolun hocam teşekkür ederim. Biraz geç olduresimleri aşağıda, boyut olarak ufaklar biraz. Ama dişinin bakıcılığı çok iyi farklı yuvalardan yavru da koysam direk alıp beslemeye geçiyor MaşâAllah, tanıdık bir petshop da görmüştüm bu dişiyi gayet başarılı olacağını simasından anlamıştım direk kadroya dahil ettim beni şaşırtmadı
Baba kendi yavrum Tepeli soyundan annesi jumbo Lacewing idi.
Baba;
Anne;
Renk ve mutasyon olsun aynen bende o düşüncedeyimBoyutundan ziyade renk ve mutasyonları daha önemli benim için. Muhabbet kuşu çok iri olunca ne oluyor yıllardır anlamış değilim zaten![]()
Bir soyu farklı eşlemelerle ıslah etme şansın doğuyor. Klasik görünümlerde en fazla mutasyon çalışılabilir oluyor. Biraz daha ucu açık bir serüven katıyor iri muhabbetler.Boyutundan ziyade renk ve mutasyonları daha önemli benim için. Muhabbet kuşu çok iri olunca ne oluyor yıllardır anlamış değilim zaten![]()
Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum hocam, zaten işin zevk alınır tarafı o tarafı irilik çalışma, renk çalışma. Çok sağolun teşekkür ederim. Âmin inşâAllah hocamBir soyu farklı eşlemelerle ıslah etme şansın doğuyor. Klasik görünümlerde en fazla mutasyon çalışılabilir oluyor. Biraz daha ucu açık bir serüven katıyor iri muhabbetler.
Süleyman hocam maşallah emeklerine, güzel bakıyorsun kuşlarına. Daha nadir mutasyonları da tez zamanda kümesine katman mümkün olur inşallah.
Tam 4 ay oldu bu bebeğin gelişimi gayet güzel ilerliyor ilk tüyü bitirdi MaşâAllahGelişimini merak ettiğim bir bebek inşâAllah güzel yavrularını da almak nasip olurMaşâAllah
Sağolun abi teşekkür ederimMaşallah bereketli olsun.
Evet hocam sarı yüz parçalılar daha hoş gözüküyor. Âmin inşâAllah sağolun hocamMaşallah, duruşu çok güzel. Sarı yüz çok yakışıyor parçalı kuşlara bence. Bol bebeklerini görmek nasip olur umarım.
Sağolun teşekkür ederimMaşallah kuslarınıza süleyman hocam
Dmden konuşabilir miyiz sizleSağolun teşekkür ederim