Kusma, Yem saçma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ırmak34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ırmak34

Forum Sakini
Belirtiler
- art arda hapşurma
-farklı sesler çıkararak boğazını temizleme hareketi yapma
- Ağzından çıkan yemleri saçma
-Salyalı kusma yok

önlem almak için 5 günlük ( tam dolu suya 7 damla) mikostatin tedavisi uygulamıştım bundan 1.5 hafta önce. İlacı kestiğimden bu yana herhangi bir hastalık belirtisi görmedim. Kendisinin iştahı iyi, suyunu içiyor. Ama bu gün tekrardan bu belirtilerine şahit oldum. Diğer kuşumda herhangi belirtiye rastlamadım. Sizce nedeni ne olabilir? Enerjisi yerinde bazen kendini aşırı kabartıyor. Streamable Video
Ve kendisi bu aralar böyle yatıyor. Biraz vitamin vermeyi aksatmış olabilirim.

Ekli dosyalar

• 467E2AEC-04B1-4DC9-B4BA-ABD5A59F5197.jpeg
    467E2AEC-04B1-4DC9-B4BA-ABD5A59F5197.jpeg
    670.2 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
İyi usutmus. Solunum sorunlarinda bu şekilde pek tiksirma olmuyor. Burun deliklerinin içi tıkalı mi değil mi kontrol ediniz

Oyla 0
Çay verilebilir bir miktar kuşa. Kendine gelmesinde yardımcı olacaktır. Tabi soğuk olarak ? siyah çay bile olur ama varsa papatya, ihlamur, ısırgan daha uygun olur.
Ortam ısısı sabitlenip vitamin takviyeleri gerekiyor. Tıpkı biz gripken nasıl besleniyorsak, onlara da ona yakın bir ilgi gerekiyor.

Oyla 0
Çay verilebilir bir miktar kuşa. Kendine gelmesinde yardımcı olacaktır. Tabi soğuk olarak ? siyah çay bile olur ama varsa papatya, ihlamur, ısırgan daha uygun olur.
Ortam ısısı sabitlenip vitamin takviyeleri gerekiyor. Tıpkı biz gripken nasıl besleniyorsak, onlara da ona yakın bir ilgi gerekiyor.
Tamam cok tesekkur ederim Doğanay Bey. Ihlamur var evde kaynatıp soğutup hemen vereceğim. Bir de bir şey soracağım bazı sitelerde kuşlar hastayken vitamin verilmemesi gerektiği yazılıyor. Gerçekten öyle mi?

Oyla 0
Herhangi bir multivit vermek yeterli olur. Her şeyde olduğu gibi yine B kompleks vitaminler ve multivit gerekli. C vitamini açısından soruyorsanız eğer hayır doğru değil. Yine de çay verirken 1-2 damla limon ya da turunçgil damlatılabilir.

Oyla 0
Herhangi bir multivit vermek yeterli olur. Her şeyde olduğu gibi yine B kompleks vitaminler ve multivit gerekli. C vitamini açısından soruyorsanız eğer hayır doğru değil. Yine de çay verirken 1-2 damla limon ya da turunçgil damlatılabilir.
Tamam çok teşekkür üderim bilgilendirdiğiniz için ??✨

Oyla 0
Geri