Kusma

batari2521

Forum Sakini
Merhaba. İki muhabbet kuşu sahibiyim. Birisi bugun iki kez kustu. hastalik belirtisi mi acaba. Bu kus cok sakin . Kafesten çıkmıyor ve mutsuz. Kanadı ile ilgili problemleri vardi. Veteriner incinmis dedi. Gecer dedi. Bu kusma bunla alakali olabilir mi. Bazen diger kusla kavga ettigide oluyor.

Pekala biri hasta digerine bulastirma ihtimali nedir. Kafesleri bir sure ayirmayi düşünüyorum. Kaldiki ötekisi cok zıpır ve hastayi arada rahatsiz ediyor. Yemek yemesine izin vermiyor. Kiskaniyor. Ne zaman yemlige gitse hemen peşine gidiyor ve onu kovuyor kendi yiyor. 2 yemlik var kafeste. Otekine de gitse pesine gidiyor

Oyla 0
İstanbul vet ile bir kaç gün önce aynı dertten muzdarip olduğum için görüşmüştüm amfoterisin b dediğimiz ilaç ellerinde olduğunu söyledi.
Güzel ve deneyimli bir yer olduğunu okumuştum yorumlarda gitme fırsatınız varsa bencede götürün acı çekmesin ve kurtulsun güzel yavrum
Yarin arayacagim. Yasak durumunu onlarada sorayım. Muayene ucretleri vs nedir fiyatları ortalama bilginiz varmi

Oyla 0
Yarin arayacagim. Yasak durumunu onlarada sorayım. Muayene ucretleri vs nedir fiyatları ortalama bilginiz varmi
Dürüst konuşmak gerekirse biraz yüksek tutar...
Pekala biri hasta digerine bulastirma ihtimali nedir. Kafesleri bir sure ayirmayi düşünüyorum. Kaldiki ötekisi cok zıpır ve hastayi arada rahatsiz ediyor. Yemek yemesine izin vermiyor. Kiskaniyor. Ne zaman yemlige gitse hemen peşine gidiyor ve onu kovuyor kendi yiyor. 2 yemlik var kafeste. Otekine de gitse pesine gidiyor
Kuşları ayırın durum bulaşıcıdır.

Oyla 0
Haftasonu veterinere gittiğiniz için ceza alacağınızı sanmıyorum.Riske atmak istemezseniz en yakın karakoldan izin kağıdı çıkarabilrsiniz.İnşallah iyileşir en yakın zamanda kuşumuz :(( böyle hasta hayvan görünce çok üzülüyorum .Geçmiş olsun.

Oyla 0
Geri