Arkadaşlar kuşumu nasıl eğlendirebilirim? Arada ötüyor, yem yiyor ama kafesin içinde hiç oynamıyor. Sanki mutlu değil gibi. Sürekli şarkı müzikler açıyorum biraz biraz cevap veriyor ama hareketli değil. Eğlenmiyor gibi
Çok teşekkür ederiimOna yeni oyuncaklar yapabilirsiniz. Yeni numaralar öğretebilirsiniz. Mesela uzaktan çağırınca gelmeyi, selam verme gibi numaraları öğretmeye çalışabilirsiniz, ona meyve sebze yada ballı kraker yapıp ikram edebilirsiniz. Eğer evin içinde gezmeyi seven bir kuşsa birkaç gizli yere dal darı gibi sevdiği yiyeceklerden koyarak merak duygusunu artırıp yeni nesnelere karşı olan korkusunu kırabilirsiniz. Zaten oyuncaklara ve yeni nesnelere olan korkusu gidip kendine özgüveni geldiğinde kendi kendine oyuncaklarıyla oynamaya başlayacaktır. Onun için renkli renkli oyuncaklar yapabilirsiniz ilk başlarda korkacaktır ama zamanla alışacaktır. Birlikte oynayabileceğiniz oyunlar öğretebilirsiniz. Vakit geçirebileceği minik bir oyun alanı yapabilirsiniz bu eminim ki onu çok mutlu edecektir. Ayrıca aşağıdaki konuları da inceleyebilirsiniz.
Muhabbet Kuşları - Muhabbet Kuşu İçin Ballı Kraker Yapımı
Arkadaşlar geçende forumda konusu geçince bende dedim bugün yapıyım. Bayadır yapmıyordum. Benim yaptığım tarif tek kuş yada bir çift kuş için. Aşağı yukarı bir gaga taşı büyüklüğünde oluyor. Normalde malzeme ölçülerini göz kararı ayarlıyordum, ama size tam net tarifi verebilmek için bu sefer...iyikus.com
Muhabbet Kuşları - Sebzeli Kraker Yapımı
Merhaba Arkadaşlar bugün sizlere sebzeli kraker tarifi gösterdim.Genellikle ballı kraker tarifi veriliyor,bende sebzeli kraker tarifi vereyim dedim.:)...iyikus.com
Muhabbet Kuşları - Muhabbet Kuşunuzla İyi Vakit Geçirmek.
Muhabbet kuşları, dünyadaki en küçük papağanlar arasındadır ve Avustralya'ya özgüdür. Bu küçük papağanlar, sosyal, eğlenceli ve canlı tavırları nedeniyle çok popülerdir. Muhabbet kuşunuzun sağlığı için, onunla oynamak, etkileşim kurup onu eğlendirmek çok önemlidir. Peki kuşunuzla nasıl oyun...iyikus.com
Muhabbet Kuşları - Muhabbet Kuşlarının Sevdiği Oyunlar
Muhabbet Kuşlarının Sevdiği Oyunlar Muhabbet kuşları meraklı ve oyun oynamayı seven canlılardır. Yeter ki bunun için imkan ve alanlar sağlayın. Size bu konuda kuşlarınızın sevdiği birkaç oyundan bahsetmek istiyorum. Tabi ki birçok kuş için değişiklik gösterebilir. Aynı tür olmalarına karşın...iyikus.com
Muhabbet Kuşları - Muhabbet kuşlarınız için bir kaç oyun önerisi ve eğitim de örnek
Muhabbet kuşları parlak ve canlı renkteki birde aynayı andıran nesnelere bayılırlar. Bunlar yeri gelir çay kaşığı çatal olur,yeri gelir çakmak bazen de makaralar :D Bende size burada sizlere çakmakla oynamaya bayılan aynı zaman da onları kıskanan bir Bulut bırakıyorum. :D Siz onları sevip onlara...iyikus.com
Kuşlar için Örnek Oyuncaklar, Oyun Alanları
Kuşlar için Örnek Oyuncaklar, Oyun Alanları Zaman zaman güncelleyeceğim bu konuyu. Kuşlarınız için oyun ayanları yaratmak gerekiyor. Bu konuda sizlere birkaç örnek sunacağımiyikus.com