Kuşu olup sinek ilacı kullanan var mı?

Metin BİLGİN

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar merhaba

Malum yaz geldi sivrisinekten uyunmuyor :) Raid kokusuz alacağım da muhabbet kuşları etkilenir mi internet üzerinden detaylı bilgi bulamadım.

Bu şekilde kullanan var mı sıkıntı olur mu?

Çözüm
Kesinlikle sinek ilacı tavsiye etmem. Quicko ARDAP bile çok mecbur kalınmadıkça kuşların yakınında kullanılmazken kimyasal sinek ilacını hayal bile edemiyorum. Zehirlenme ve kalıcı solunum yolları sorunlarına davetiye açmak olacaktır.
Ben kullanmadım maalesef ancak kullanan arkadaşlar varsa dönüş sağlayacaktır. Genelde bu tip ürünler uzun süre havalandırılmayan yerlerde bizler için bile zehirli olabilir.

Arkadaşlar merhaba

Malum yaz geldi sivrisinekten uyunmuyor :) Raid kokusuz alacağım da muhabbet kuşları etkilenir mi internet üzerinden detaylı bilgi bulamadım.

Bunun için en iyi çözüm bence camlara sineklik takmak.. Riske girmeye gerek yok...

Kesinlikle sinek ilacı tavsiye etmem. Quicko ARDAP bile çok mecbur kalınmadıkça kuşların yakınında kullanılmazken kimyasal sinek ilacını hayal bile edemiyorum. Zehirlenme ve kalıcı solunum yolları sorunlarına davetiye açmak olacaktır.

Çözüm
Arkadaşlar merhaba

Kuşu etkiler mi diye sormadan ortama sıkıp o ortamda nefes alıp bir süre siz geçirin sizi de etkileyecek ve yeterince orada durursanız sizde zehirleneceksiniz. Zehir canlı ayırt etmez ;)

Kuşu etkiler mi diye sormadan ortama sıkıp o ortamda nefes alıp bir süre siz geçirin sizi de etkileyecek ve yeterince orada durursanız sizde zehirleneceksiniz. Zehir canlı ayırt etmez ;)
Vallahi kokusuz olunca ben çok fark etmedim ama :) neyse kuşun odasına sıkmadım orayı doğal yollarla çözeceğim

Geri