Vitaform veriyorsunuz dimi ?
Evet vitaform turuncu ilacVitaform veriyorsunuz dimi ?
Bugunle 3 gün olduVitaform veriyorsunuz dimi ?
Bulmaya calisicamKuşta hiç olumlu gelişme olmadıysa. Dediğimiz ilaçlara geçmeniz gerekir.
Doksisiklin yazdırdım doktora nasıl kullanmamız lazimKuşta hiç olumlu gelişme olmadıysa. Dediğimiz ilaçlara geçmeniz gerekir.
Doksisiklin yazdırdım doktora nasıl kullanmamız lazim
Tetradox yazıyor eczaneden alınma yalnismi aldim.acaba ?ilacin fotosunu atarmisiniz
Tablet mi ve kaç mg ?Doksisiklin yazdırdım doktora nasıl kullanmamız lazim
TETRADOX KAPSÜL 100 MGTablet mi ve kaç mg ?
Yarım suluğa ( 50 cc ) bir kapsülün %20 sini katarak verin.
Hocam kuşun alması gereken doz günlük 3-5 mg dır. Kuşun bu havalarda günlük 3-4 ml tükettiğini düşünürsek ki ilaç katılmış suyu daha az içerler. Yinede 100 cc %10 mu diyosunuz ?
Hocam kuşumun geçmişti yeniden başladıYazın bile 10 ml içmezler hocam. serin havalarda eğer ilaçsızsa 3-4 ml içiyorlar. Suyun tadını yadırgadıklarında yarı oranda içiyorlar. Tam suluğa %20 yeterli olabilir normal şartlarda ama ilk iki gün her ilacın biraz yüksek doz kullanılmasının faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü içmiyorlar. Ayrıca doksisiklin diğer antibiyotiklere kıyasla doz aşım riski azdır.
Hocam kuşumun geçmişti yeniden başladı
Bende ilacı başladım da ishal.oldu bu surede probiyotik verebilir miyim?
Vitaform kullandım 2 3 gün geçti bu sürede gerwit ve entrobac kullandım iyi oldu tekrar bidaha başladi iki gundurde dodosiklin etkili ilacı kullanıyoruz ishal gibi oldularAynı ilaca tekrarmı başladınız? Kuşa uyguladıklarınızı bir özet geçermisiniz..
Kuşta hangi sorunlar vardı? İlaçtan sonra olumlu olumsuz ne gibi gelişmeler oldu?
Kuşun güncel videosunu ve dışkı resmini ekleyin kontrol edelim...
Vitaform kullandım 2 3 gün geçti bu sürede gerwit ve entrobac kullandım iyi oldu tekrar bidaha başladi iki gundurde dodosiklin etkili ilacı kullanıyoruz ishal gibi oldular