Merhaba ilaci veteriner uzerine mi kullandiniz? Kuşun anlık diskisini tunekteki videosunu cekip kilosunu tartar misiniz ayrica takviyeler almalisiniz internetten röhnfried entrobac Gerwit-W ve bt amin temin edinizMerhaba, bugün bir hafta oluyor Baytril kullanalı, hala kuşumun dışkısı düzelmedi... Yanlış ilaç mı aldık? Böyle birşey olabilir mi?
Bugünden itibaren antibiyotik vermiyorum. Ağırlığı 97 gram. İlacı veterinerden aldık, yanında bağışıklık damlasını verdi, kullanıyorum fakat daha 3cü gün kullanımındayız antibiyotikle karıştırmak istemedim. Cevabınız için teşekkür ederim.Merhaba ilaci veteriner uzerine mi kullandiniz? Kuşun anlık diskisini tunekteki videosunu cekip kilosunu tartar misiniz ayrica takviyeler almalisiniz internetten röhnfried entrobac Gerwit-W ve bt amin temin ediniz
Merhaba, bugünden itibaren sadece bağışıklık güçlendirici damla veriyorum.Merhaba, ilaç kullanımını bitirmelisiniz. Önceki ve şu anki dışkılarından görsel ekleyebilir misiniz?
Görüntüleri de paylaşıyorum. İlk fotoğraf bugünkü çektiğim dışkı ikinci de ilaca başlamadan önce. Düzensiz bir dışkı var, bazen normale yakın bazen de böyle şekilsiz...Merhaba, bugünden itibaren sadece bağışıklık güçlendirici damla veriyorum.
Az önce boş su çıktı dışkı yerine. Suyu kaynatılmış soğutulmuş veriyorum. Nerede hata yapıyorum anlayamadım.Merhaba, ilaç kullanımını bitirmelisiniz. Önceki ve şu anki dışkılarından görsel ekleyebilir misiniz?
İlgileneceğim, cevabınız için teşekkür ediyorumilaç yeterli gelmemiş Dışkı tahlili yaptırıp hangi bakterilere dirençli hangisine değil test ettirmelisiniz.