Kuşum antibiyotik içtiğine rağmen dışkısı düzelmedi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Natile
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Natile

iyikus.com Üyesi
Merhaba, bugün bir hafta oluyor Baytril kullanalı, hala kuşumun dışkısı düzelmedi... Yanlış ilaç mı aldık? Böyle birşey olabilir mi?

Merhaba, bugün bir hafta oluyor Baytril kullanalı, hala kuşumun dışkısı düzelmedi... Yanlış ilaç mı aldık? Böyle birşey olabilir mi?
Merhaba ilaci veteriner uzerine mi kullandiniz? Kuşun anlık diskisini tunekteki videosunu cekip kilosunu tartar misiniz ayrica takviyeler almalisiniz internetten röhnfried entrobac Gerwit-W ve bt amin temin ediniz

Merhaba ilaci veteriner uzerine mi kullandiniz? Kuşun anlık diskisini tunekteki videosunu cekip kilosunu tartar misiniz ayrica takviyeler almalisiniz internetten röhnfried entrobac Gerwit-W ve bt amin temin ediniz
Bugünden itibaren antibiyotik vermiyorum. Ağırlığı 97 gram. İlacı veterinerden aldık, yanında bağışıklık damlasını verdi, kullanıyorum fakat daha 3cü gün kullanımındayız antibiyotikle karıştırmak istemedim. Cevabınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba, bugünden itibaren sadece bağışıklık güçlendirici damla veriyorum.
Görüntüleri de paylaşıyorum. İlk fotoğraf bugünkü çektiğim dışkı ikinci de ilaca başlamadan önce. Düzensiz bir dışkı var, bazen normale yakın bazen de böyle şekilsiz...

Ekli dosyalar

• 20230906_142652_001~3.jpg
    20230906_142652_001~3.jpg
    457.2 KB · Görüntüleme: 2
  • 20230829_174833~2.jpg
    20230829_174833~2.jpg
    248.9 KB · Görüntüleme: 2
ilaç yeterli gelmemiş :( Dışkı tahlili yaptırıp hangi bakterilere dirençli hangisine değil test ettirmelisiniz.

Geri