tüylerini düzeltiyor eve geleli 2 gün oldu gece yatarken yapıyor yada dinlenirken arada yapıyortüyleri güzel gözüküyor gibi geldi bana
bu hareketi ne zamandır yapıyor ve kendi bakımını yapıyor değil mi tüylerini düzeltiyor yani?
yeni ortam strese sokmuş olabilir mi diye geldi aklıma ilk ama strese girmiş kuş daha ziyade biraz çekingen davranır.
15 snlik videosunu atabilir misiniz kuşun
kuşu yeni aldım geleli 3.4 gün oldu 3.4 gündür böyleMerhaba, öncelikle uyulması gereken bir kural mevcut.
Konu açmayı unutmayınız.
Ne süredir böyle?
Sinirsel bir problemi olabilir kuşunuzun. Ne tam bir salmonella sorunu gibi ne de farklı bir durum. Gün içinde hep böyle mi takılıyorkuşu yeni aldım geleli 3.4 gün oldu 3.4 gündür böyle
hayır hep böyle takılmıyor dişi ile oynıyor yem yemesinde sorun yok bazen ötüşüyorlarSinirsel bir problemi olabilir kuşunuzun. Ne tam bir salmonella sorunu gibi ne de farklı bir durum. Gün içinde hep böyle mi takılıyor![]()
aldığımda kuş başka kuş ile oynıyordu sorun yok gibiydiHasta bu kuş alırken farketmediniz mi?
aldığımda kuş başka kuş ile oynıyordu sorun yok gibiydi
suluğunda vitamin var ama hiç içmiyorKuşa önce sağlam bir vitamin mineral takviyesi yapın ardından yine böyle hareketler yaparsa antibiyotik tedavisi gerekir..
Vitamin olarak supradyn all day efervesan alın. Tableti ezip toz haline getirin tam dolu suluğa 2-3 pirinç tanesi kadar ekleyin. Vitaminli suyu 6 saatte bir tazeleyin. 3 gün kullanıp gelişmeleri yazın tekrar..
Vitaminli sudan diğer kuşta içebilir..