Merhaba herkese. Kuşum yaklaşık 2 buçuk aydır uçarken değişik bir ses cıkarıyordu ama ne oldugunu anlamadık 1 nisan günü kuşumun kuyruğunun inip kalktığını ve zor nefes alıp verdiğini farkettim, diğer gün veterinere götürdüm. 3 nisan günü üst solunum yolu rahatsızlığı teşhisiyle birlikte Levadoks antibiyotik tedavisine başladık, 7 gün kullandık, 3 gündür de probiyotik kullanıyoruz(Entrobac), kuşum 1 nisana göre kilo aldı, yeme içme olarak çok şükür suan yiyor içiyor ama ses hala düzelmedi ve her geçen gün daha az ötüyor, kafes içinde hareketli ama, mesela konuşmaya çalışıyor aşkım diyecek o bile o kadar değişik çıkıyor ki. Lütfen yardımcı olacak birisi olursa cok mutlu olurum . Gerçekten çok üzgünüm. Ses olarak her geçen gün daha Farklı bir hal aldı, kuşum çok güzel konuşuyordu dün bi aşkım bile diyemedi sesi çıkmadı resmen, bir de sürekli hapşırıyor özellikle bir şey yedikten sonra. Ama su çıkmıyor. Ne yapacağım bilmiyorum, suan kuşum Rize’de ailemin yanında, yarın yanına gideceğim ve çalıştığım ilçeye getireceğim haftasonu inşallah, bir de burada bir veterinere göstereceğim. Neden kaynaklı olabilir çok üzgünüm Streamable Video