Kuşum çok fazla kustu yardım edin lütfen

cicikuss_4

Forum Sakini
İyi günler kuşumda hiçbir şey yokru bir anda kafasını sallamaya be sallarkem çok fazla miktarda yem atmaya başladı. Bu kadar yemi nasıl yediğine bile inanamadım o ladar fazlaydı bildiğiniz yemliği sallıyorum etrafa yem sıçrıyor gibiydi. Bunu yaparken kafesinde değildi o yüzden bir iki yerde sadece sıvılık gördüm fotoğraf ekliyoeum lütfen yardım edin

Ekli dosyalar

• IMG-20210607-WA0032.jpg
    IMG-20210607-WA0032.jpg
    233 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20210607_114602_298.jpg
    IMG_20210607_114602_298.jpg
    386.8 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20210607_114634_405.jpg
    IMG_20210607_114634_405.jpg
    331 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20210607_114552_355.jpg
    IMG_20210607_114552_355.jpg
    224.7 KB · Görüntüleme: 6
Eğer sık sık bu tür davranışlar sergiliyorsa, videosunu çekiniz duruma ait.

Haricinde yine kısa bir video ve görsel ekleyebilirsiniz.

Haftalık beslenmesi konusunda eksiksiz bilgi veriniz. Herhangi yabancı bir madde tüketip tüketmediği konusunda vs...

Oyla 0
Eğer sık sık bu tür davranışlar sergiliyorsa, videosunu çekiniz duruma ait.

Haricinde yine kısa bir video ve görsel ekleyebilirsiniz.

Haftalık beslenmesi konusunda eksiksiz bilgi veriniz. Herhangi yabancı bir madde tüketip tüketmediği konusunda vs...
İlk defa başıma geldi. Arkasından bir daha yapmadı ve yemesi içmesi dışkısı da bozuk değil. Kullandığımız yem versela laga ve taze güzel yem oaketi açalı 1 hafta falan oldu zaten. Yabancı madde gördüğümüz kadarıyla tüketmedi beslenme olarak haftada bir enterobact haftada bir gerwit w 2 haftada 1 tolyami veriyorum

Oyla 0
Anlıyorum. Kusmanın kaynağını bulmak mühim. Belki kur kusmasıdır, dikkat ettiniz mi bu duruma?

Oyla 0
Anlıyorum. Kusmanın kaynağını bulmak mühim. Belki kur kusmasıdır, dikkat ettiniz mi bu duruma?
Yok o şekilde değildi o kadar çok yem çıkardı ki. Dakikaşarca durmadı kafasını sallatıkça bir sürü yem fırlıyordu gözlerini de açamıyordu. Boğazına bir şey takılmış olabilir mi acaba? Tam yeme gitmişti sonra yemliğin ordan dışarı çıkıp bir anda bunu yapmaya başladı. Ben o kadar yemş nasıl yediğine bile inanamaıdm o kadar çok ve uzun süre attı yem

Oyla 0
Bazen kuş kumu bile benzer durumlara vesile olabiliyor. Eğer benzer durumlar vuku bulmaya devam etmiyorsa pek bir sorun olacağını düşünmüyorum. En masum yönüyle.

Gözlemi elden bırakmayınız lütfen. Kusmalar pek masum olmayabiliyor.

Oyla 0
Bazen kuş kumu bile benzer durumlara vesile olabiliyor. Eğer benzer durumlar vuku bulmaya devam etmiyorsa pek bir sorun olacağını düşünmüyorum. En masum yönüyle.

Gözlemi elden bırakmayınız lütfen. Kusmalar pek masum olmayabiliyor.

İnşallah olmaz bir problemimiz. Dışkımız falan normal hareketleri de normal maşallah. Bir hastalık vs olsa dışkıda bozulmaz mıydı sizce?

Oyla 0
İnşallah olmaz bir problemimiz. Dışkımız falan normal hareketleri de normal maşallah. Bir hastalık vs olsa dışkıda bozulmaz mıydı sizce?
Her komplikasyon dışkıya yansımaz ne yazık ki. Sonra ki evrelerde vücudun diğer organlarına etki etmesiyle birlikte yansıma durumu gerçekleşebilir elbette.

Oyla 0
Her komplikasyon dışkıya yansımaz ne yazık ki. Sonra ki evrelerde vücudun diğer organlarına etki etmesiyle birlikte yansıma durumu gerçekleşebilir elbette.
Gerçekten şuan çok endişeliyim. Yemesi içmesi normal hali hareletleri neşesi konuşması da yerinde böyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Umarım ciddi bir problemimiz yoktur aynı korkuları üzüntüleri bir daha yaşamayız

Oyla 0
Geri