Kusum cok hasta?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merwik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuşunuz ne kadar zamandır böyle? Yemini yiyormu? Dışkılar net değil. Kafesin altına beyaz peçete koyun hasta kuşun yaptığı dışkıyı yakından net çekin. Ve elinizde herhangi bir antibiyotik varmı?

Kuşunuz ne kadar zamandır böyle? Yemini yiyormu? Dışkılar net değil. Kafesin altına beyaz peçete koyun hasta kuşun yaptığı dışkıyı yakından net çekin. Ve elinizde herhangi bir antibiyotik varmı?
Öncelikle değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim... 2-3 gündür bu şekilde=( bugün darısından ve yeminden yedi... sürekli yorgun, gözlerini kapatıyor ve zor nefes alıyor gibi görünüyor.. nefes alırken ses çıkarıyor=( iki kuşum olduğu için dışkılarını ayırt edemedim=( dediğinizi yapacağım ve resim ileteceğim.. elimizde sera diapur var petshopta bir abisi ishal gibi görünüyor diye verdi... umarım iyi gelir=(

Öncelikle değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim... 2-3 gündür bu şekilde=( bugün darısından ve yeminden yedi... sürekli yorgun, gözlerini kapatıyor ve zor nefes alıyor gibi görünüyor.. nefes alırken ses çıkarıyor=( iki kuşum olduğu için dışkılarını ayırt edemedim=( dediğinizi yapacağım ve resim ileteceğim.. elimizde sera diapur var petshopta bir abisi ishal gibi görünüyor diye verdi... umarım iyi gelir=(

Sera ürününü tavsiye etmem kullanmasanız daha iyi. Solunumda problem olup olmadığını tam anlayamadım ben bir iki dakikalık bir video daha çekermisiniz..

başınız sağolsun. enfeksiyon diğer kuşa da bulaşmış olabilir 10-15 gün yakın takip ediniz, hastalanırsa vakit kaybetmeden ilaç kullanmak gerekir.

bugün kafes ve ekipmanları komple temizleyin özellikle tünek yemlik suluk vb. bunları kalıp sabunla 2-3 kez yıkayın

bu süreçte kafes tabanına kağıt havlu sererseniz dışkı değişimlerini yakalamanız kolaylaşır

Geri