Öncelikle iyi akşamlar. 3.5 yaşlarında bir muhabbet kuşum var. Ve şu an hasta olduğu için desteklerinize ihtiyacımız var. Sorun kuşumun yutkunma hareketi yapmaya başlaması ile başladı. Daha sonra kanatları titremeye başladı. Şimdi ise iştahı çok az ve tüm gün neredeyse uyuyor. Eskiden çok hareketli olan kuşum artık öyle değil ve neredeyse hiç ötmüyor. Hepsinden kötüsü de ön taraftaki kemiği sivrileşti. Birçok araştırma yaptım ve sanırım kuruma hastalığı var
Not süre zarfında yutkunma hareketi için mikostatin kullandık yutkunma sorunu geçti. Ayrıca gervit w ile röhnfried entrobac takviyesine başladık Probiyotik olarak. Ara sıra da aspur veriyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim video ve dışkısını da ekledim. Şimdiden teşekkür ederim
Not süre zarfında yutkunma hareketi için mikostatin kullandık yutkunma sorunu geçti. Ayrıca gervit w ile röhnfried entrobac takviyesine başladık Probiyotik olarak. Ara sıra da aspur veriyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim video ve dışkısını da ekledim. Şimdiden teşekkür ederim