Beyazı çok sevsem de çabuk kirlenir. Ben başka bir şey görmedim. Ancak tüneklerin plastik sanırım değiştrimeni öneririm.Merhaba. kuşumun kuyruk tüylerinin ucunda ve kanat tüylerinin uçanda bir siyahlık var. Normal mi?
Ekli dosyayı görüntüle 10367
Siyah giyme toz olur beyaz giyme söz olur gibi şimal güldürdünBeyazı çok sevsem de çabuk kirlenir. Ben başka bir şey görmedim. Ancak tüneklerin plastik sanırım değiştrimeni öneririm.
Yakında değiştircem plastik tüneğiBeyazı çok sevsem de çabuk kirlenir. Ben başka bir şey görmedim. Ancak tüneklerin plastik sanırım değiştrimeni öneririm.
Zımparalı tünek yapsam olurmu?Beyazı çok sevsem de çabuk kirlenir. Ben başka bir şey görmedim. Ancak tüneklerin plastik sanırım değiştrimeni öneririm.
Doğal dalları zımparalayıp yapabilirsiniz. Birde zimparali ve kumlu tünek diye geçenler var onlari kastediyorsaniz kuşun ayaklarına zarar veriyor.Zımparalı tünek yapsam olurmu?
Tamam. Tahta tünek alıcamDoğal dalları zımparalayıp yapabilirsiniz. Birde zimparali ve kumlu tünek diye geçenler var onlari kastediyorsaniz kuşun ayaklarına zarar veriyor.
Petshop larda satılıyormuNormal bir durum. Kuşunuza bir banyoluk alıp banyo yaptırabilirsinizKumlu tüneklere gelecek olursak bana göre o tünekler plastikten bile daha zararlıdır. Önermiyorum.
Tahta tünek satılır. Fiyatı 2 lira civarlarındadır. Kumlu tünek de satılır fakat önermiyorum dediğim gibi.Petshop larda satılıyormu
Ben onu dememiştim ama yinede teşekkürler. Ben banyolusu demiştimTahta tünek satılır. Fiyatı 2 lira civarlarındadır. Kumlu tünek de satılır fakat önermiyorum dediğim gibi.
Evet, satılır. 10 lira civarlarında.Ben onu dememiştim ama yinede teşekkürler. Ben banyolusu demiştim