Kuşum durgunlaştı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WICARDO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WICARDO

iyikus.com Üyesi
Merhaba. Kuşum bugün bir anda durgunlaştı ve tünekte aynı yerde genellikle eğilip duruyor. Yavruları yaklaşık 3 haftalık oldu hatta birisi yuvalıktan çıkıbiliyor. Besleme ile alaklı yavrular büyüdü iyice bir yorgunluk mu yoksa hasta mı? Videosunu ekledim. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba baba tek başına takılıyor gibi duruyor sorun hala devam ediyor mu ederse sinir sistemi bozukluklarınsan biri olabilir kulukca süreci yorucudur
Anaçlara ve vitamini yumurta maması ve diğer gerekli Takviyeleri sağlamayı ihmal etmeyin

Merhaba baba tek başına takılıyor gibi duruyor sorun hala devam ediyor mu ederse sinir sistemi bozukluklarınsan biri olabilir kulukca süreci yorucudur
Anaçlara ve vitamini yumurta maması ve diğer gerekli Takviyeleri sağlamayı ihmal etmeyin
İlk defa baba oldu. Yavruları da büyüler epey. Biri yuvalıktan çıkmaya başladı zıpır. Bir anda öyle durgun görünce korkuttu. Gün içinde bi ara tekrar hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor çiftleşti felan eşi ile. Akşam da arada durgun oluyor arada eski haline geri dönüyor. Bir ara dikkat ettim yavruyu beslemek istedi biraz doyurdu. Eşi geldi kızdı kovdu onu yuvalık başından. Arada eşi ilede eşleşsede bazen kavga da ediyorlar. Bugün biraz daha iyiymiş. Dün gerwit verdim. Bugün de entrobac veriyorum. Akşama da mamasını vericem. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Rica ederim entrobac ve gerwit i aynı gün vermeyin arada mutlaka temiz su verilmeli yumurta manasını haftada bir defa yapabilirsiniz

Kuluçka süreci erkek kuş için çok yıpratıcı oluyor. Şimdilik biraz gözlem gerektiren bir hareket diye yorumlayalım.

Geri