Muhabbet kuşumu aldığımız 6 ay oldu. Şubat ayında ben evde yokken uçarken duvara çarpmış. Gayet güzel uçuyordu halbuki. Eve geldiğimde aşırı halsiz ve boynu sürekli eğik duruyordu. Hemen veterinere götürdüm. Kullanması için ilaçlar verdi kortizon, ağrı kesici ve vitamin kullandık başı düzeldi ama o olaydan 2 ay geçmesine rağmen eski hali yok. Yem gayet güzel yiyor ama uçarken sürekli bir yerlere çarpıyor. Eskiden durmayı sevdiği yerlere uçup gitmiyor mesela. Koyduğum yerde uyukluyor ve hiç ötmüyor. Eskiden kuş sesi açınca çıldırır deli gibi öterdi şimdi hiç umrunda değil. Yanına bir arkadaş aldım onunla oynuyor, birbirlerini kaşıyorlar ama asla ötmüyor ve az biraz oyundan sonra yine yem yiyip hemen uyuyor. Eskidende çok öten bir kuş değildi ama 2 aydır sesini hiç duyamaz olduk. Bir tek dişi kuş ayağını onun sırtına koyunca korkup ya da kızıp bağırıyor o kadar. Kafesinden çıkarmaya korkuyorum artık çünkü eskisi gibi koordineli uçamıyor çok üzülüyorum. Bu durumda yapabileceğim bir şey var mı?