Kuşum garip hareket yapiyor

yigittttt

iyikus.com Üyesi
Merhaba 7 yaşında bir muhabbet kuşum var 4 5 gündür tüyde ve halsiz dışarı cikardigimda çıkmayı istiyor ama kafeste halsiz ve kabarıyor çok sık hapsirmiyor ama bı hapsirmaya başladığında 4 5 kez arka arkaya hapsiriyor ve böyle bir hareket yapiyor videosunu yükleyeceğim şimdi ilk defa böyle hareket yaptığını gördüm 4 5 gündür yapıyor sizce normalmi?

Ekli dosyalar

Doksisilin, amoksisilin eritromisin veya enroflaksasin etken maddelerinden biriyle 7 gün tefavi etmeniz iyi olur. Solunum yolu enfeksiyonu var kuşta.

Mümkünse günde iki kez
Sorun olmaz ama alsanız iyi olur. Ismarlayın gelince onu da katmaya başlarsınız. Ama yarın ilaca başlayın mutlaka.
Merhaba muhabbet kuşum daha iyi olmaya başladı neşesi yerine geldi öksürüğü var ama azaldı arada hapsiriyor halsizligi azaldı herşey için teşekkürler ilaca devam edeceğim ANCAK önemli bir şey gördüm az önce kusuma maydanoz veriyordum dilinin iki tarafındada sanki yara gibi beyazlık var bı tarafı daha büyük. Enfeksiyon sebebiyle olabilirmi yoksa mantar falanmi?

Merhaba muhabbet kuşum daha iyi olmaya başladı neşesi yerine geldi öksürüğü var ama azaldı arada hapsiriyor halsizligi azaldı herşey için teşekkürler ilaca devam edeceğim ANCAK önemli bir şey gördüm az önce kusuma maydanoz veriyordum dilinin iki tarafındada sanki yara gibi beyazlık var bı tarafı daha büyük. Enfeksiyon sebebiyle olabilirmi yoksa mantar falanmi?
Az önce daha net bakma fırsatim oldu beyazligin olmadığını farkettim ama orası sanki yara gibi olmuş sanki kanamis gibi gozukuyo veya tahriş olmus

İlacı 5 günden az kullanmışsanız tedaviyi kesmek yanlış olur. Öncelikle aynı antibiyotiğe, bu mümkün değilse benzer bir antibiyotiğe devam edin hastalığın nüksetmemesi ve direnç gelişmemesi açısından. Başlarsanız toplamda 7 güne tamamlamak daha garanti olacaktır.

Geri