Kuşum hapşuruyor

Sıla d.

Yeni Üye
Merhaba yeni yılın ilk günü benim için korkunç oldu muhabbet kuşum var çok sağlıklıydı bugün hapşurmaya başladı göz çevresindeki tüyler çirkinleşti halsizdi ama şu an kendisi gibi davranıyor ne yapmalıyım iyileşir mi onu çok seviyorum 😪

Merhaba yeni yılın ilk günü benim için korkunç oldu muhabbet kuşum var çok sağlıklıydı bugün hapşurmaya başladı göz çevresindeki tüyler çirkinleşti halsizdi ama şu an kendisi gibi davranıyor ne yapmalıyım iyileşir mi onu çok seviyorum 😪
resmini ekler misiniz hem kuşun hem dışkılarının

Fıstık kuş tüy dönemine girmiş. B kompleks vitamin takviyesi ve ılık bir su eklenmiş banyoluk takınız. B vitamini için tollyamin forte veya bt amin forte öneririm.

gözünde bir şey yok ki tüy dökümüne girmiş 🤗 haftda 3 kez b vitamini verebilirseniz çok daha kolay atlatır , röhnfried bt amin forte ürünü güzeldir bölünmüş olarak gr-pet'te var sanırım.Bölünmüş alırken güvenilir yerden olmasına dikkat edin.Onun dışında bir sorun göremedim o diken gibi şeyler tüy kapsülü. Yine daha bilgili hocalarım da yazarlar diye düşünüyorum:)

Geri