Kuşum hasta ne yapmam gerekir 🙏🏻

Hayal E.

Forum Sakini
Yaklaşık 1 yaşında dişi kuşum Kumru
Halsiz kabarık duruyor 1 haftadır ve bugün dışkısı bozulmaya başladı dışkı rengi çok koyu yeşil siyaha dönmeye başladı 3 tane siyah renk yaptı sabah devam eder mi bilmiyorum ve uçarken çok yukarı uçamıyor kısa mesafe uçuyor kursak göğüs bölgesi etli kilosu da var bakteriyel bir enfeksiyon kaynaklı mı yoksa kilo kaynaklı mı bir de bugün sık sık popo kısmını kaşıdı durumu attığım videoda ki gibi şimdiden teşekkür ederim @Selçuk YÜKSEL

Son düzenleme:
4-5 adet siyah dışkı yaptı şuan dışkıları bu şekilde ama durumu halsiz ve kabarık cevap verir mısınız lütfen eğer ilaç alınacaksa bugün halletmem lazım hafta sonu kapalı olabilir :( sabaha kadar uyumadım araştırdım sulphamezatin siyah dışkıya iyi geliyormuş onu alayım mı @Selçuk YÜKSEL @Sensitive 🌿 @Doğanay Y. 1000073317.webp1000073318.webp1000073319.webp

Son düzenleme:
Kuşa bu zamana kadar uygulanmış tedavi ilaç takviye vs varsa hepsini yazın dozajlarını kaç gün kullanıldığı vs..
Benim 3 tane kuşum var andazol enrocure levadoks flagyl triflucan ivermectin iyot damlası bunlar 1-2 ay önce kullanıldı dozajı uygun şekilde selçuk hocamın yardımıyla dediği gibi uygulandı hepsinin miktarını hatırlamıyorum ve kuşum iyi oldu şuan tekrar böyle toplamda 5 adet siyah dışkı yaptı dün akşam ve bugün sabah şuan siyah değil ama kabarık halsiz duruyor birazda kuşum etli kendini çok yükseğe kaldırıp uçamıyor şuan suluğunda gervit vitamin var düzenli olarak bt amin sedochol carni speed prozim plus probiyotik gervit kullanıyorum

Son düzenleme:
Veterinerden Tetramezhatine veya sulphamezathine veya cocsidioz hastalığında kullanılacak herhangi bir ilaç alın. Bizden cevap beklemeksizin yarım suluğa 8 damla ile başlayın tozsa 2 mercimek tanesi. Sonra gerekirse doz ayarı yaparız.

Veterinerden Tetramezhatine veya sulphamezathine veya cocsidioz hastalığında kullanılacak herhangi bir ilaç alın. Bizden cevap beklemeksizin yarım suluğa 8 damla ile başlayın tozsa 2 mercimek tanesi. Sonra gerekirse doz ayarı yaparız.
Çok teşekkür ederim yarın ilk iş alıcam ilacı çok az su içiyor ağzından damlatmak istesem ne kadar damlatayım

Geri