Kusum hasta

Hatice k.

iyikus.com Üyesi
Öncelikle hepimizin başı sagolsun çok üzgünüz.
Kusum yem yemiyor uyukluyor uçamiyor ayaklari soguk geldi . 3 yavrusu var onlara iyi bakıyordu. Erkek bazen vuruyirdu yem yedirmiyordu bende ayirdim erkegi .Ne olmuş olabilir .Yardım edin lütfen.resim yukleyemiyirum her yolu denedim boyutu büyük diyor

Şuan yavru bakıyorsa dişi erkeği geri getirmenizi öneririm. Erkek kuşlar dişilerle tekrar eşleşme isteğinden biraz kaba olabilir. Dişiler kuluçka sürecinde pek beslenmez erkek kuş onları doyurur.
hizliresim üzerinden yükleyebilirsiniz ya da imgur
Bu kadar fazla belirti ne yazık ki kötü. Bir çok nedenden olabilir ve bebek beslediğinden ilaç kullanımı sıkıntı :(

Yavrular ac .beslemesi ocin erkegi yanlarına almıştım ama hiç oralı değil. Anneyi yanımıza çıkardım ufak ufak uçmaya başladı diskisida ishal gibi

Elektrolit ya da pektim içeren divitsol gibi ürünler kullanılabilir. İshali geçmez ise 3 güne ilaç gerekecek. Bir dilim çekirdeği çıkartılmış elma da iyi gelecektir.

Ben yeniyimde nasil soru sorabilirim yardimci olabilirmisiniz
tıklayıp, kırmızı renkte "konu aç" butonuna tıklayınız.
Hoşgeldiniz Anasayfanin aşağısında sorun cevap verelim bölümü var oradan sorunuzu sorabilirsiniz 🙂
teşekkürler

Dediginiz ilaca ulaşamadım.Biraz araştırma ile Elektrolit evde yapımını öğrendim. Karbonat seker tuz ve limon ile.Dunden beri veriyorum çok şükür kusumun gozune can geldi uyuklaması azaldı ucabiliyor yem yiyor ishalide daha iyi .Teşekkürler.

Geri