U Umut Uysal Yeni Üye Katılım 1 Ara 2023 Mesajlar 3 Yaş 22 Konum Manisa 1 Ara 2023 #1 Selamlar! Kuşum ishal mıdır?
Doğanay Y. Yönetici iyikus.com Yetkilisi Katılım 3 Tem 2017 Mesajlar 26,712 Çözümler 129 Yaş 34 Konum Ankara 1 Ara 2023 #2 evet ishal olmuş. Pektim içeren bir ürün toparlayabilir. Divitsol gibi örneğin ya da prebiyotik olarak bir dilim elma verilebilir (çekirdeği olmamalı) Oyla 0 Downvote
evet ishal olmuş. Pektim içeren bir ürün toparlayabilir. Divitsol gibi örneğin ya da prebiyotik olarak bir dilim elma verilebilir (çekirdeği olmamalı)
U Umut Uysal Yeni Üye Katılım 1 Ara 2023 Mesajlar 3 Yaş 22 Konum Manisa 1 Ara 2023 #3 Doğanay Y.' Alıntı: evet ishal olmuş. Pektim içeren bir ürün toparlayabilir. Divitsol gibi örneğin ya da prebiyotik olarak bir dilim elma verilebilir (çekirdeği olmamalı) Genişletmek için tıkla ... Ama nedense enerjik Oyla 0 Downvote
Doğanay Y.' Alıntı: evet ishal olmuş. Pektim içeren bir ürün toparlayabilir. Divitsol gibi örneğin ya da prebiyotik olarak bir dilim elma verilebilir (çekirdeği olmamalı) Genişletmek için tıkla ... Ama nedense enerjik
Doğanay Y. Yönetici iyikus.com Yetkilisi Katılım 3 Tem 2017 Mesajlar 26,712 Çözümler 129 Yaş 34 Konum Ankara 2 Ara 2023 #4 Aldanmayın hocam bu duruma Oyla 0 Downvote