Açıkçası biz hayvanın çok sıkıntısı olduğu ve hekime operasyon konusunda güvendiğimiz için fazla beklemedik ameliyat için.Ama hekim bize hiç bir zaman masada kalır,ameliyat olursa da şu kadar yaşar demedi.Sadece kitleyi açtığımız zaman daha net görücez,umarım bizi zorlamayacak bir yerdedir dedi.
Sizin kuşunuz bulunduğu bölge itibariyle biraz daha iyi gitti bu süreçte.Biz de artık karaciğer o kadar yorulmuştu ki,2 kez karından sıvı çekildi.Daha fazla bu şekilde acı çekmesindense ameliyatın bütün risklerini göze aldık.
Ama röntgende görüldüğü gibi olmuyor maalesef.Ameliyatta ne durumda olduğu belli oluyor.Bizimde ne yazık ki tamamı alınamayacak bir yerde çıktı.Belki kedi,köpek gibi büyük bir hayvan olsa uğraşılıp alınırdı.Ama kuşlar kanama ve anestezi konusunda dayanıklı değiller malum.Kaybetmeyi göze alarak gittik ne yalan söyleyeyim.Ama benim güçlü oğlum operasyonu çok güzel atlattı
Kalan zamanınıda sıkıntısı az da olsa hafiflemiş olarak geçirdi.Sizin hekiminizi tenzih ediyorum,bazı hekimler risk almak istemiyor gibi geliyor bana.Bu durumda olsaydık ben de ameliyat ettirmezdim.