Teşekkür ederimMerhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. Merkezi sinir sistemini etkileyen bir problem yaşadı muhtemelen. Mutlaka veteriner görmesi gereken durumlar
video paylasirmisiniz?
youtube ya da streamable.com üzerinden paylaşabilirsiniz
D vitamini ve kalsiyum takviyesi yapınız 2 gün. Veteriner ihtimali de yoksa salmonella sorununu düşünmek gerekiyor. Dışkı görseli de atar mısınız?
D vitamini ve kalsiyum takviyesi yapınız 2 gün. Veteriner ihtimali de yoksa salmonella sorununu düşünmek gerekiyor. Dışkı görseli
Fotoğraf yüklemeyi denedim ancak olmadı. Dışkısı koyu yeşil ve beyaz renkte.Önerdiğiniz bir d vitamini ve kalsiyum varmı? Yetişkinler için olan d vitamini kullanımı uygun olur muD vitamini ve kalsiyum takviyesi yapınız 2 gün. Veteriner ihtimali de yoksa salmonella sorununu düşünmek gerekiyor. Dışkı görseli de atar mısınız?
Hayır yoktu. Depremden belli bir süre sonra ortaya çıktıdepremden önce bu kafa hareketi yokmuydu?
Fotoğraf yüklemeyi denedim ancak olmadı. Dışkısı koyu yeşil ve beyaz renkte.Önerdiğiniz bir d vitamini ve kalsiyum varmı? Yetişkinler için olan d vitamini kullanımı uygun olur mu
1000 IU üstü bir d vitamini varsa elinizde oranını az tutmalısınız. 1000 IU altı ürünler 1 damla ağızdan verilebilir.Fotoğraf yüklemeyi denedim ancak olmadı. Dışkısı koyu yeşil ve beyaz renkte.Önerdiğiniz bir d vitamini ve kalsiyum varmı? Yetişkinler için olan d vitamini kullanımı uygun olur mu
fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp paylaşınız
400 IU d vitamini var elimde. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için1000 IU üstü bir d vitamini varsa elinizde oranını az tutmalısınız. 1000 IU altı ürünler 1 damla ağızdan verilebilir.
Tamma çok teşekkür ederim. Probiyotik antibiyotik ve multivitamin, d vitamini aynı kullanabilirim öyle değil mi?siz vitamin verin ancak bu arada veteriner kliniğinden enrofloksasin etken maddeli antibiyotik temin ediniz
aynı derken aynı anda mı demek istediniz? Evet ise cevabınız, antibiyotik sonrası kullanılması gerekiyor bunlar.Tamma çok teşekkür ederim. Probiyotik antibiyotik ve multivitamin, d vitamini aynı kullanabilirim öyle değil mi?
Evet aynı anda demek istemiştim. Teşekkür ederimaynı derken aynı anda mı demek istediniz? Evet ise cevabınız, antibiyotik sonrası kullanılması gerekiyor bunlar.