Kuşum Kafasını döndürüyor, Sallabaş mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elraenn

Forum Sakini
Merhaba arkadaşlar muhabbet kuşu hediye geldi ve sürekli kafasını geriye atıyor. İnternette baktım sallabaş diyor nasıl tedavi edebilirim?

Çözüm
@neanderthalensis @Malkoçoğlu @Doğanay Y. Bakarlarsa daha iyi olur. Beklediğiniz sürede hastalık sinir sistemine iyice yapışıyor ve iyileşme ihtimali azalıyor. Bence amoksisilin içeren bir ilaç kullanabilirsiniz. Eczaneden agumentin temin edip başlayabilirsiniz daha fazla gecikmeden. Reçetesiz alınmıyor diye biliyorum

nacizane bilgim dahilinde önerilerimi net şekilde yazmıştım ancak dikkate alınmamış, elbette saygı duyarım. bu aşamadan sonra kanatlı hekiminin görmesi daha iyi olur

kombimix bu kadar uzun süre kullanılmamalı, ic organlar ciddi yorulmuştur. artık amoksisilin (augmentin) de işe yaramayabilir çünkü kombimix'in içinde var, yoğunluğu az olduğu için uzun süre kullanımda direnç gelişmiş olabilir...
Son hali ilk üstteki video gibi hiç bir değişiklik yok. Bunu kendim ilaçla vs. Herhangi bir yöntem ile düzeltebilme şansım varmı?
@neanderthalensis @Malkoçoğlu @Doğanay Y. Bakarlarsa daha iyi olur. Beklediğiniz sürede hastalık sinir sistemine iyice yapışıyor ve iyileşme ihtimali azalıyor. Bence amoksisilin içeren bir ilaç kullanabilirsiniz. Eczaneden agumentin temin edip başlayabilirsiniz daha fazla gecikmeden. Reçetesiz alınmıyor diye biliyorum

Merhaba, ne yazık ki mesafe göz ardı edilmeli bu tip ölümcül hastalıklarda. Sn. @Hande 'nin de dediği gibi o ürünler denene bilir ancak kuşların hızla direnç kazandığı etken maddelerini içeriyorlar. Doğru bir tedavi, tek seferde uygulanmalı ve sonucu gözlemlenmesi gerekiyor.

nacizane bilgim dahilinde önerilerimi net şekilde yazmıştım ancak dikkate alınmamış, elbette saygı duyarım. bu aşamadan sonra kanatlı hekiminin görmesi daha iyi olur

kombimix bu kadar uzun süre kullanılmamalı, ic organlar ciddi yorulmuştur. artık amoksisilin (augmentin) de işe yaramayabilir çünkü kombimix'in içinde var, yoğunluğu az olduğu için uzun süre kullanımda direnç gelişmiş olabilir. tüy çekme, boyun ovalama gibi şeyler yapıldığına göre maalesef face gruplarındaki öneriler takip edilmiş. geçmiş olsun

Çözüm

kombimix bu kadar uzun süre kullanılmamalı, ic organlar ciddi yorulmuştur. artık amoksisilin (augmentin) de işe yaramayabilir çünkü kombimix'in içinde var, yoğunluğu az olduğu için uzun süre kullanımda direnç gelişmiş olabilir. tüy çekme, boyun ovalama gibi şeyler yapıldığına göre maalesef face gruplarındaki öneriler takip edilmiş. geçmiş olsun
Tesekkürler yanıtlarınız için. pazartesi günü eczaneden augmetin alacağım kullanımını yazarmısınız

Tesekkürler yanıtlarınız için. pazartesi günü eczaneden augmetin alacağım kullanımını yazarmısınız
Keşke direk agumentin ile başlasaydınız. Boşuna yordunuz organları. @Malkoçoğlu’da başta belirtmişti. İlaç temin edene kadar probiyotik ve vitamin takviyesi yapın. Kafeste kalamar kemiği, gaga taşı, kuş kumu vs varsa çıkarın. Kullandığınız ilaç amoksisilin içeriyormuş ona dikkat etmemiştim, direnç kazanmıştır. Eczaneden bactrim temin edebilirsiniz reçetesiz alınıyor. Etken maddesi farklı. Kullanım şeklini tam hatırlamıyorum ama ben sanırım günde sabah-öğle-akşam toplam 3 damla oral yolla veriyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri