Kuşum kanatlarını titretiyor

Oğuzhannnn

iyikus.com Üyesi
Merhaba kuşum bugünden uyurken kanatlarını titretiyor biraz endişelendim yemesinde içmesin de herhangi bir sorun yok ev soğukta değil sıcak yani.

Hocam olduğumuz yerdeki veterinerler muhabbet kuşuna bakmıyorlar maalesef antibiyotik kullanmıştım o da bitti 5 gün kullandım.dediğiniz gibi Entrobac Probiyotik ve Tollyamin Forte kullandım 3 gün boyunca kuşum da herhangibir yem yememezlik veya marul, salata yememezlik yok sadece dediğim gibi bugün çok az böyle kanatlarını titletti kuşum dışkısını dışarı bırakmakta zorlanıyor veya çıkaramıyor hala elimden geldiğince ben de alıyorum dışkısını zeytinyağı içirdim zorla biraz ama fayda etmedi heralde ne yapayım sizce veteriner ilgilenmiyor maalesef dediğim gibi 😔

Veterinerden yarın tekrar antibiyotik alıp kuşuma versem zararı olur mu? Bir de Entrobac Probiyotik ve Tollyamin Forte kullanmaya devam edeyim mi acaba?

hangi antibiyotiği kaç gün kullandınız, ne zaman bıraktınız?

kafes tabanındaki dışkiların NET fotolarını da atabilirmisiniz?
Antibiyotiğin ismini bilmiyorum veteriner komşumuz biz de sormadık ismini sabah akşam 5 gün vermiştim geçen hafta pazartesi antibiyotik vermeyi kestim dışkısı yok maalesef peçeteye silip çöpe atıyorum ama ishal değil

Geri