Kuşum kaynar suya düştü

Ayaklarını kullanabiliyor mu?Yürüme,tüneme ,kendini kaşıma v.s.durumu nasıl?

Maalesef kötü durumda ayakları ve İyileşme ihtimali çok düşük. Ötenazi ihtimalini değerlendirirdim ben olsam. Her şeye rağmen nefes almaya devam etmesine karşılık bütün sorunlardan kurtulması... Tabiki zor bir karar ama mantıksız değil.

Son düzenleme:
Merhaba iyi günler protez bacak kuş içinde zor olmazmı ? Tutunamaz kafeste tırmanmaz sadece kuşa ağırlık olacak birşey gibi geldi.Çünkü ayağı ve gagası ile tutunuyor.Bacağı ampute edilse protez bacak takıldı ayağının birini karnına çekip dinlenebilecekmi tüneği kavrayabilecekmi en önemlisi biryerlere tırmanırken etkili olacak veya ağırlık yapacakmı.Ayağını doğuştan hissetmeyen kuşlar gördüm sürünerek hayatına devam ediyor ama protez bacak takılı kuş görmedim. Birde iki ayağı kesilmiş ameliyatlı bir şekilde enfeksiyon kapması vb durumlar olacakmı ? Bir kuş için çok zor bir durum.

Benim babam ile kardeşim nakil oldu o zaman bile bu kadar zor karar vermemiştim hemen olsun istemiştim şuan bende istemiyorum zaten hayvanın canı yanıyor daha çok yanacak ve ondan sonrası daha kötü bir süreç ötenazi de yaptıramam tamam acı çekiyor ama ben ona nasıl kıyamam canını Allah verdi ben böyle bir karar da alamam yarın tekrar gidip konuşacağım bugün Başka biri ile konuştum oda kuşlar da yanıklar çok geç iyileşiyor bir on beş gün daha bekle dedi bende bilmiyorum hiç bilmiyorum kaldı ki
Ben çalışıyorum o ameliyattan sonrası nasıl olacak böyle ilaçlarını veriyorum ama haziranda tam zamanlı işe grçicrğim

çok üzücü bir durum en cok korkuğum şeylerdende biri benzer bir kac olayda görmüştüm doku kaybi olsada hatta tek ayak olsa bile hayatlarını sürdürebiliyorlar sizinkinden daha kötü durumlarda mevcut en azinan bir ayağının parmak doluları fazla zarar görmemiş tırnakları olmasa bile tünekte durabilir ve kusların doğası gereğı hızlı iyilesme yapabillir bu sürecte veterineri aksatmayın ve ağrı kesici mutlaka yazdırın son halininde resmini paylasın

IMG_7510.webpson halleri böyle ama maşallah subanallah keyfi o kadar yerinde ki ve orada hissi var o yüzden bende ona destek kremler ile yukarıdan aşağı masaj yapıyorum ben ona çok güveniyorum çok iyi olucak ilk halini görseydiniz bu kuş ölür derdiniz maşallah benim kuşum çok iyi

Ekli dosyalar

• IMG_7512.webp
    IMG_7512.webp
    506.2 KB · Görüntüleme: 9
Sanki bir tık daha iyi gibi ama tam emin değilim.Bu süreçte enfeksiyona dikkat etmelisiniz,birde düzenli krem uygulamaya.Ozon terapiyi sorabildiniz mi?

Kuşun güncel videosunu video sesi açık olacak şekilde paylaşır mısınız ve son yaptığı dışkıları da paylaşın.

Zamana ve yardımınıza bolca ihtiyacı var. Kullandığınız ürünler toparlanmasına katkı sağlıyor gibi ama pes etmeyiniz. Biraz daha zamanı var.

Evet çok zamana ihtiyacımız var beni sadece bu ayaklar endişe ettiriyor ben buraya video atamadım

Geri