Kuşun temiz bir peçeteye yapılmış dışkılarını ve genel bir videosunu atarsanız hocalarımız görüp dönüş yapacaktır. Bu arada kuşun kilosunu biliyorsanız tekrar bir tartın zayıflama falan var mı ?Merhabalar kuşum sabah normaldi birdenbire tüylerini kabartıp durmaya başladı yem yemedi ve su içmedi hiçbir türlü ve kusmaya başladı ne yapabilirim yardım edin lütfen
Dışkısı yok su yapıyor sadece video da ekleyemiyorum bilgisayardayımKuşun temiz bir peçeteye yapılmış dışkılarını ve genel bir videosunu atarsanız hocalarımız görüp dönüş yapacaktır. Bu arada kuşun kilosunu biliyorsanız tekrar bir tartın zayıflama falan var mı ?
Dışkısı yok su yapıyor sadece video da ekleyemiyorum bilgisayardayım
Hocam iyi akşamlar, veterinerle görüştüm kuşu götürmeden bize bi antibiyotik başlattı elimde tutup ısıttım kuşun ayaklarını, karnını şuan kusma yok dışkı normale dönüyor gibi ve az az da yem yiyor sanırım düzeliyor? Ve iç parazit için herhangi bir şey kullanmadık.Veterinere götürme imkanı yoksa ilk denenmesi gereken şey iç parazit tedavisidir. Evde iç parazit için damla vs var mı ? Son zamanlarda iç parazit için bir ilaç kullandınız mı ?
Hangi ilacı başladınız ?Hocam iyi akşamlar, veterinerle görüştüm kuşu götürmeden bize bi antibiyotik başlattı elimde tutup ısıttım kuşun ayaklarını, karnını şuan kusma yok dışkı normale dönüyor gibi ve az az da yem yiyor sanırım düzeliyor? Ve iç parazit için herhangi bir şey kullanmadık.
Adını vermemiş bir şırınga içerisinde beyaz bir ilaç babam alıp getirdi o da sormamış hocam sabah akşam birer damla verin demiş. Şuan kuşumda herhangi bir problem yokHangi ilacı başladınız ?
Her şey için teşekkür ederim hocam sağ olun tabiki kullanırızİlacı kullanmaya devam edin ama. İyileşti deyip yarım kesmeyin. 4-5 gün kullanın.