kusum kusuyor, vik vik ses cıkarıyor, ishal, halsiz,istahsiz ve sanırım atesi var

cicikushedwignaz

iyikus.com Üyesi
1 yaşında dişi bir kusum var.Vik vik ses cikariyordu veterinere goturduk levadoks yazdı suluguna kattik sesi düzeldi vikvik demiyor artık ama kusmaya basladi ne yese kusuyor :(. kus kumu kattık yemligine ama sanırım ilacın etkisini dusurme durumu oluyormus ayrıca cok halsiz gozleri surekli kapali ve atesi var sanırım kanatlarını durmadan kaldırıyor ama ayakları ve vucudu fazla sıcak degil ne yapmalıyım? tuylerini de kabartmaya basladi daha az önce hareketliydi eski biricik kusumu bu vik vik olayından kaybettim lıutfen tavsiye verin

2 gün once bu haldeymis evde değildim ben. Şimdi yapmiyor neyse ki. Hastalığı bu olduğu için veteriner levadoks yazmis şuan epey halsiz ve ara sıra kusuyor bir şey yediği de yok :/ Ne yapmalıyım levadoks kusmasini ve ishalini de geçirir mi?

Ekli dosyalar

Solunum problemi için özellikle öncelikli tercih ediliyor levadoks. Kusması bundan dolayı ise ki genelde belirtilerinden biri değildir bence geçirmez. Bu ürünün yanında ek bir ürün gerekebilir. Örneğin mikostatin veya triflucan gibi. Levadoks ile bu belirttiğim ürünler karıştırılıp kullanılabilirler.

Solunum problemi için özellikle öncelikli tercih ediliyor levadoks. Kusması bundan dolayı ise ki genelde belirtilerinden biri değildir bence geçirmez. Bu ürünün yanında ek bir ürün gerekebilir. Örneğin mikostatin veya triflucan gibi. Levadoks ile bu belirttiğim ürünler karıştırılıp kullanılabilirler.
Tavsiyeniz icin tesekkurler ama veterinere gitmem biraz zaman alabilir bugün gidemem yarın da mümkün olamayacak gibi evde uygulayabilecegim bir cozum var mi?

Merhaba öncelikle Doğanay hocanın adımları takip edin eğer imkanınız varsa mutlaka veteriner görmeli ama imkanım yok diyorsanız adımları takip ediniz sürekli konu açmak sorunu gidermiyor malesef bu yüzden 6 dk önce açtığınız konuyu siliyorum bilginiz olsun açtığınız konu başlığı kuşunuzun şikayeti ile alakalı olursa daha iyi olur

Geri