Kuşum neden böyle yapıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Merhaba arkadaşlar benim kuşum arada sırada böyle yapıyor. Daha yeni bir durum değil 1 yıldan beri yapıyordur herhalde. Ama her zaman değil. Nadiren. Arada sırada cinleri geliyor herhalde :D

Maşallah kuşum çok mutlu, herhangi bir sıkıntısı yok. Ancak bize çok bağlı. Biz onun yanından gittiğimiz zaman veya oynamak istediği bir nesneyi elde edemediği zaman aynen bu hareketi yapıyor. Bir çözümü yok mu? Görüntü kirliliği için kusura bakmayın maalesef ayağımda iken yaptı bu hareketi oradan çektim

tedirgin olacak bir durum değil.
Teşekkür ederim @Doğanay Y. abi. Benim kafama takılan şey şu. Dediğim gibi biz onun yanından gidince yapıyor, heyecanlanıyor. Böyle uzun süre yapıyor 15-20 dk gibi. Ve bu sürede dışkı yapınca kötü yapıyor hafif sulu gibi. Heyecanlandığı için galiba. Benim kafama takılan şey bu bir sorun oluşturur mu?

Biz olmadığımız zaman ve o hareketi yaptığı zaman yaptığı dışkı (biraz oraya su döküldü normalden daha fazla leke bırakmış gibi gözüküyor ama değil)
IMG_20210619_225251.jpg

Biz varken yaptığı dışkılarIMG_20210619_225402.jpgIMG_20210619_225353.jpg

Oyla 0
dışkılar çok kötü sayılmaz ama yakın zamanda yapılmadı ise bir iç parazit uygulaması yapmanı öneririm. Sitraks, nilverm gibi

Oyla 0
Geri